Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Σύρμω αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του Πασχάλη. 

Η Αμαλία ζητάει από τον Άγη να μείνει μακριά από τη Γεωργία ενώ ο Μάρκος γίνεται έξαλλος μαζί του όταν μαθαίνει ότι της ζήτησε λεφτά. Το σχέδιο του Αναγνώστου που θα βοηθήσει τον Χρηστίδη να δραπετεύσει, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και η Βικτώρια κάνει μια ακραία επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από έναν εχθρό που νιώθει ότι απειλείται σοβαρά.

paradeisos-(2).jpg

Ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν η Ειρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα. Η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία και η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Χριστόφορου. Γιατί εμφανίζεται η Πολυξένη στο σπίτι του Βασιλείου και ποια είναι η έκπληξη που περιμένει την Αμαλία; Με ποια πραγματικότητα θα έρθει αντιμέτωπος ο Άγης και από ποιον θα δεχτεί ο Ντίνος το τηλεφώνημα που θα ρίξει φως στην αλήθεια;

paradeisos-(4).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Πολυξένη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τον Άγη βάζοντας τον εαυτό της σε πολύ δυσμενή θέση. Ο Αποστόλης μετά από αυτό που μαθαίνει στο αστυνομικό τμήμα για τον Πάρη, προσπαθεί για ακόμη μία φορά να κρατηθεί με νύχια και με δόντια κοντά στην οικογένειά του. Το ψέμα που είπε ο Πασχάλης στη Σύρμω είναι πολύ κοντά στο να βγει στην επιφάνεια.

paradeisos-(7).jpg

Ο Πασχάλης γνωρίζοντας, πως αν μάθει η μάνα του την αλήθεια δεν πρόκειται να του συγχωρέσει αυτό που έκανε, παλεύει με νύχια και με δόντια για να το αποτρέψει. Θα καταφέρει να το κρατήσει κρυφό, ή η Σύρμω θα μάθει την αλήθεια για τον λόγο που έδωσε; Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει την απόφαση που πήρε σε σχέση με το παιδί και τη Λιζέτα. Η Αμαλία αποφασίζει να ακολουθήσει τον Πάρη στον Παράδεισο, όμως η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved