Ελένη: Το ταξίδι στην Άνδρο, η συζήτηση με τον αδερφό της και οι σπουδές της Λάουρας στο εξωτερικό
Media

Ελένη: Το ταξίδι στην Άνδρο, η συζήτηση με τον αδερφό της και οι σπουδές της Λάουρας στο εξωτερικό

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Άνδρο και δεν δίστασε να αποκαλύψει την κουβέντα που είχε με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο για την Λάουρα Λάτσιου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στον επίγειο παράδεισό της και συζήτησε με τον αδερφό της ότι η κόρη της, Λάουρα μεγάλωσε και σε λίγους μήνες θα φύγει από το σπίτι για σπουδές στο εξωτερικό!

Η Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Συζητούσαμε για την Λάουρα που θα φύγει και ο αδερφός μου θυμήθηκε τι περνούσε όταν ερχόταν που η μαμά δεν τον άφηνε να φύγει χωρίς φαγητά…»!

menegaki-(5).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Λάουρα Λάτσιου είναι στην τρίτη Λυκείου και στις 9 Φεβρουαρίου έγινε 18 χρονών!

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της.

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…»».

Όσο για τη σχέση της 18χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και την πιο μικρή, τη Μαρίνα; Είναι απλά υπέροχη!

Δείτε τι είπε η Ελένη που έχει έγνοια τη μεγάλη κόρη της που σε λίγους μήνες τελειώνει το σχολείο και θα σπουδάσει στο εξωτερικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved