Ζέτα Μακρυπούλια: Ζητώ συγγνώμη από φίλους που έχω εξαφανιστεί, υπάρχει από πίσω λόγος
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Ζητώ συγγνώμη από φίλους που έχω εξαφανιστεί, υπάρχει από πίσω λόγος

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φίλους της που έχει εξαφανιστεί και τόνισε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος που έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα».

zeta-makripoulia-(7).jpg

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις εκπομπές που ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική της ζωή: «Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή, The 2night show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved