Media

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;»

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πώς οι γονείς του προσπάθησαν να αποφύγουν την κουμπαριά με τον αρχηγό της Χούντας, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απρίλη, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον γινόταν αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου, αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι βγήκα 22, για να μη με βαφτίσει».

kazakos-2.jpg

Και πρόσθεσε: «Πέρασαν πάρα πολλά οι άνθρωποι τότε, πήγαν και στη φυλακή. Το θυμάμαι όταν τους πήγαν στη φυλακή και όταν βγήκαν. Ήμουν πολύ μικρός, ήμουν 4. Και μια φορά, όταν πηγαίναμε μετά βόλτα με το αμάξι στο Γουδί, που είχαν τον πατέρα μου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν τη μητέρα μου, πετάγεται ο σπόρος και τους λέει: μπορούμε, σας παρακαλώ, να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved