Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στη Μαίρη Μηλιαρέση για το μοντάζ στην συνέντευξή της
Media

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στη Μαίρη Μηλιαρέση για το μοντάζ στην συνέντευξή της

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση. Η παρουσιάστρια ωστόσο μετά την προβολή έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας πως πολλά από αυτά που είπε «κόπηκαν» στο μοντάζ.

«Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τα όμορφα σχόλιά σας! Όμως ο καλός συνάδελφος που επιμελήθηκε το μοντάζ, παρέλειψε να βάλει πράγματα τόσο σημαντικά για μένα όπως όλα με τα οποία ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό για μένα το ότι είμαι εκλεγμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους εδώ και 9 χρόνια. Έχει μεγάλη σημασία για μένα ότι είμαι Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και κάνω κάποιο έργο.

miliaresi-(3).jpg

Να σας πω λοιπόν, πως ασχολούμαι ενεργά με το περιβάλλον, το πράσινο και τα αδέσποτα ζώα που είναι μεγάλη πληγή σε όλη τη χώρα. Καθημερινά μαζί με τους εθελοντές, το φιλοζωικό σωματείο και την στήριξη της Δημοτικής μας αρχής, φροντίζουμε όποιο ζώο εγκαταλείψει κάποιος (συχνό φαινόμενο), όποιο είναι άρρωστο, μαζεύουμε, φιλοξενούμε, περιθάλπουμε, προσπαθούμε για υιοθεσίες, ταΐζουμε, φροντίζουμε και στειρώνουμε τα αδέσποτα. Μάλλον δεν πουλάει το θέμα.
Λυπάμαι που κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου, να διευκρινίσω ότι δεν είμαι μόνο ρουκ ζουκ και τηλεμάρκετινκ. Έχω κάνει κι άλλα βήματα για τα οποία νιώθω υπερήφανη. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την φιλοξενία, αλλά στο εξής, αν με ξανά τιμήσετε με πρόσκληση, με μεγάλη χαρά, αρκεί να είναι ζωντανή σύνδεση. Τουλάχιστον να ακουστούν κι αυτά που θέλω εγώ να πω. Πολλά φιλιά και καλή Σαρακοστή!», έγραψε η Μαίρη Μηλιαρέση.

https://www.instagram.com/p/CpLB0Y2Ix2j

H Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης (28-02) έδωσε την απάντησή της θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως: «Χθες, με μια ανάρτησή της, ενώ μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, έγραψε από κάτω ότι έγινε ένα μπέρδεμα στο μοντάζ και κόπηκαν κάποια πράγματα για το έργο που παράγει στο δήμο Γλυφάδας και το οποίο είναι μεγάλο. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα από πίσω κάτι να τρέχει, δηλαδή δεν είναι ένα ύποπτο θέμα αυτό που έγινε.

miliaresi-(1).jpg

Απλά, ήταν τόσο ενδιαφέροντα όλα τα πράγματα που μας είπε, δεν θέλαμε να χάσουμε τίποτα από τις ιστορίες που μας έδωσαν τροφή για σχόλια. Εγώ τους είπα να μου το θυμίσουν στον αέρα για να πω όλα αυτά που κάνει, αλλά χθες είχα πολύ μπλα μπλα και δεν το ανέφερα. Να την ευχαριστήσω που τη φιλοξενούσαμε. Την επόμενη φορά μακάρι να είναι και live, όπως ζήτησε και η ίδια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved