Μούτσιος: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή του: «Μιλάμε για διαμελισμένα σώματα σα να μη συμβαίνει τίποτα»
Media

Μούτσιος: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή του: «Μιλάμε για διαμελισμένα σώματα σα να μη συμβαίνει τίποτα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μούτσιος το μεσημέρι της Πέμπτης (2-03).

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι καλούνται να «καλύψουν» τόσο τραγικά γεγονότα όπως αυτό με την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και να μεταφέρουν στον «αέρα» εκπομπών όλα όσα βλέπουν και μαθαίνουν κάνοντας το ρεπορτάζ τους για το Μέσο με το οποίο συνεργάζονται.

moutsios-(2).jpg

«Για τους ανθρώπους που είναι στο ρεπορτάζ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς, είμαστε πίσω. Είμαστε από την ασφάλεια του στούντιο. Οι άνθρωποι που είναι εκεί, που ενδεχομένως έχουν δει να ανασύρονται σωροί, διαμελισμένα άκρα… Σήμερα, παρατηρούσα τον εαυτό μου και σκεφτόμουν ότι μιλάμε για διαμελισμένα σώματα τόσο απλά και σαν να μη συμβαίνει τίποτα…», είπε ο Γιάννης Μούτσιος και συνέχισε:

moutsios-(3).jpg

«Είναι μια πραγματικότητα. Εμείς καλούμαστε να επιτελέσουμε τον ρόλο αυτού που ενημερώνει για τα γεγονότα και να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν κάνεις το λάθος να μπεις μέσα σε αυτό, στη συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει και να ταυτιστείς με αυτό το οποίο βλέπεις, έχει τελειώσει το παιχνίδι. Είναι ένας μηχανισμός. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved