Μανουσάκης: «Δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το μεγάλωμα των παιδιών και μετανιώνω γι’ αυτό»
Media

Μανουσάκης: «Δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το μεγάλωμα των παιδιών και μετανιώνω γι’ αυτό»

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση.

  • Προλάβατε την χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Καταφέρατε να κάνετε περιουσία;

Πολλά χρήματα δεν έβγαλα. Έχω καταφέρει όμως να ζω με αξιοπρέπεια, να έχω δύο σπίτια και να μπορώ να βοηθάω ακόμη και τα παιδιά μου οικονομικά αν χρειαστούν κάτι. Που δεν χρειάζονται πλέον γιατί είναι μεγάλα τα παιδιά μου και τα καταφέρνουν μόνα τους.

Νομίζω ότι αν είχα κάνει τα ίδια πράγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν παραπονούμαι όμως γι’ αυτό, μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Έχουμε κερδίσει χρήματα, αλλά και έχουμε χάσει. Έχω καταφέρει λοιπόν να έχω μια αξιοπρεπή ζωή χωρίς καθημερινό άγχος. Μην φανταστείτε ότι το Σαββατοκύριακο μπορούμε να πάμε για καφέ στο Παρίσι. Αλλά δεν γκρινιάζω γι’ αυτό. Αισθάνομαι τυχερός, γιατί έχω κατορθώσει πολλά με μια δουλειά που μου αρέσει.

  • Με την σύζυγό σας δουλεύετε μαζί. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Είναι πρόκληση. Δεν είμαστε ακριβώς βέβαια στον ίδιο χώρο, η Μαρία είναι στο γραφείο παραγωγής και εγώ είμαι στο γύρισμα. Το βράδυ βρισκόμαστε και το πρόβλημα είναι ότι δεν σταματάει ποτέ η συζήτηση για τη δουλειά. Ακόμη και αν έχουμε πει ότι σήμερα δεν θα μιλήσουμε για τη δουλειά μας, αυτό δεν το τηρούμε παραπάνω από πέντε λεπτά.

  • Σαν πατέρας πώς είστε; Είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας;

Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το μεγάλωμα των παιδιών. Μετανιώνω γι’ αυτό αλλά δεν γίνεται να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Αυτό που δεν φανταζόμουν ποτέ ήταν ότι θα μου εξέφραζαν αυτό το παράπονο. Εκεί εξεπλάγην και μάλιστα ήταν σε μεγάλη ηλικία τα παιδιά μου όταν μου το είπαν, είπε ο Μανούσος Μανουσάκης στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved