Γαϊτάνος: «Με αδικεί λίγο που το όνομά μου είναι συνυφασμένο με τους εκκλησιαστικούς ύμνους, αλλά…»
Media

Γαϊτάνος: «Με αδικεί λίγο που το όνομά μου είναι συνυφασμένο με τους εκκλησιαστικούς ύμνους, αλλά…»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του, τις σπουδαίες συνεργασίες και τις ψαλμωδίες του Πάσχα.

Αρχικά είπε: «Η ενασχόλησή μου με τη μουσική βγήκε πολύ αυθόρμητα. Με θυμάμαι από πάντα να τραγουδώ. Κατέβηκα νωρίς από τη Δράμα στην Αθήνα και πολύ σύντομα συναντήθηκα με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και κάναμε το Λάθος Εποχή, το 1990. Ήταν η πρώτη μου επιτυχία».

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα πολύ αμέσως. Ήμουν 22 ετών. Δεν ξεκίνησα με συμμετοχές ή από κάποιον διαγωνισμό».

petrosgaitanosofficial_332430599_888742865670735_3717988809218405209_n.jpg

Και τόνισε: «Σύντομα σταμάτησα να εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα. Ήταν επιλογή μου. Μου αρέσουν πολύ οι συναυλίες και ειδικά οι πιο ιδιαίτερες συναυλίες σε στοές, σε ναούς, σε αρχαιολογικούς χώρους. Είχα κάνει μια φορά μια συναυλία στη Ρόδο σε μία εκκλησία που ήταν κομμένη, γιατί περνούσε ανάμεσα ο δρόμος. Κλείσαμε τον δρόμο και κάναμε τη συναυλία».

gaitanos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Λίγο με αδικεί που με συνδέουν αποκλειστικά με τις ψαλμωδίες του Πάσχα αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά γνωρίζουν πολύ καλά και το υπόλοιπο έργο μου».

Ο Πέτρος Γαϊτάνος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών:

«Μου άρεσε πολύ η έξυπνη ιδέα. Δεν ήμουν θετικός εξ αρχής αλλά ήθελα να δείξω και αυτή μου την πλευρά. Ήταν πολύ ωραίο. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι πρέπει να σπάω λίγο το γυαλί του σοβαρού καλλιτέχνη. Αυτή ήταν μία τέτοια στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved