Κοψιδάς: «Η απόφασή μου να είμαι με γυναίκα έγκυο από άλλον μπορεί να θεωρηθεί τρελή, αλλά…»
Media

Κοψιδάς: «Η απόφασή μου να είμαι με γυναίκα έγκυο από άλλον μπορεί να θεωρηθεί τρελή, αλλά…»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη,  για το ρέικι και όσα του έχει προσφέρει αλλά και για την προσωπική του ζωή... 

«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω την δόνησή μου», δήλωσε.

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που δήλωσα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν «τι μας λέει τώρα αυτός;». Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας», εξήγησε.

kopisdas-(3).jpg

Όπως είπε ο ίδιος, έχει πάρει δεύτερο βαθμό ρέικι, ενώ του αρέσει να ανακαλύπτει πράγματα και να εξερευνά θεραπείες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του: «Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος. Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω», δήλωσε.

kopisdas-(1).jpg

Όσο για τους γονείς του, στην αρχή περίμενε ότι θα ήταν πιο συγκρατημένοι με την απόφασή του να μεγαλώσει το παιδί, ωστόσο αποδείχτηκαν πιο ανοιχτόμυαλοι απ’ ότι φανταζόταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved