Ο Λαζόπουλος θα «πνίξει τη Γιολάντα» - Σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό
Media

Ο Λαζόπουλος θα «πνίξει τη Γιολάντα» - Σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Είκοσι επεισόδια θα χωριστούν σε δύο κύκλους και θα παρουσιάζουν τη ζωή μιας οικογένειας, που από τη μακρινή Αστόρια της Νέας Υόρκης αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο μεγάλος δημιουργός των επιτυχιών, επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα πρωτότυπο σενάριο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις την επόμενη σεζόν.

Η είδηση έσκασε, σε τηλεοπτική εκπομπή, σαν βόμβα! Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από σειρά ετών και οι τηλεθεατές περιμένουν με κομμένη την ανάσα. Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός των «Δέκα μικρών Μήτσων», μιας σειράς που λάτρεψαν επί σειρά ετών κοινό και κριτικοί, ανακοίνωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, πως όχι απλά έχει σκοπό να επιστρέψει στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν αλλά και ότι ετοιμάζεται σε λίγο καιρό για τα πρώτα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε να αφήσει για ένα διάστημα κατά μέρος τη σάτιρα που τόσο αγαπά και να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μυθοπλασία, καθώς βλέπει πως τα τελευταία δύο χρόνια το κοινό έχει ανάγκη από όμορφες ιστορίες που έχουν κάτι να διηγηθούν.

1675211784976-210915618-lazopoulos-3.jpg

Η σειρά θα έχει τον ευρηματικό τίτλο, «Πνίξε τη Γιολάντα» και θα αφορά στην... αγία ελληνική οικογένεια. Εκείνη που πάλεψε για να τα καταφέρει αλλά και που ποδοπάτησε για να βγει στην επιφάνεια.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο σεναριογράφος, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα από την Αστόρια της Νέας Υόρκης, συγκεκριμένα τα τρία επεισόδια από τα είκοσι θα πραγματοποιηθούν εκεί, ενώ όλα τα άλλα στο γραφικό νησί της Μυτιλήνης. Και μπορεί να τον έχουμε δει πολλάκις ως σκηνοθέτη σε διάφορες παραγωγές του, ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως θα κάτσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Κύριο μέλημά του αυτή την περίοδο είναι τα σενάρια που δεν σταματά να διορθώνει. Σε ό,τι αφορά στο καστ, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πολλά ονόματα στο μυαλό του, ακόμα όμως κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Το σίγουρο είναι πως εκείνον θα τον απολαύσουμε σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους της κωμικής σειράς.

Μαρούσι ή Φάληρο;

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ANT1 και τον ΣΚΑΪ, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί πού θα προβληθεί η νέα του σειρά. Με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα επί σειρά ετών, γεγονός που του δημιουργεί μια σιγουριά, όμως με τον ΣΚΑΪ είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή και η αλήθεια είναι πως του τάζουν γη και ύδωρ προκειμένου να πει το μεγάλο ναι και να τον εντάξουν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά τους.

Άλλωστε ήδη φέτος έκαναν ένα σημαντικό βήμα, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με τέσσερις σειρές μυθοπλασίας, που μπορεί να μην κατέγραψαν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, μοιραία όμως έχουν αρχίσει να περνάνε το κανάλι στη συνείδηση του κοινού που αγαπάει τη μυθοπλασία.

Πηγή: tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved