Νίκος Ψαρράς: Η απώλεια του πατέρα του, η υπόθεση του Κιμούλη και η συνεργασία με τη σύζυγό του
Media

Νίκος Ψαρράς: Η απώλεια του πατέρα του, η υπόθεση του Κιμούλη και η συνεργασία με τη σύζυγό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε o Νίκος Ψαρράς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη γυναίκα του, στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη αλλά και στην καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

psarras-(6).jpg

«Με σκηνοθετεί για 4η φορά η σύζυγός μου. Καλή είναι αυτή η συνθήκη, δύσκολη και απαιτητική. Η δουλειά όταν δουλεύεις με τον σύντροφό σου δεν τελειώνει ποτέ, μοιραία παίρνουμε τη δουλειά στο σπίτι», είπε ο Νίκος Ψαρράς και συνέχισε:
«Ελπίζω να μην πάθουμε ότι στο έργο, γιατί όταν χάνεις έναν άνθρωπο και συνειδητοποιείς μετά ότι τον αγαπάς, είναι ωραίο να το σκέφτεσαι τότε και όχι να το αναπολείς. Για έναν επιτυχημένο γάμο χρειάζεται σεβασμός, ειλικρίνεια και φροντίδα. Όταν δεν λες ψέματα, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα, την αλήθεια τη θυμάσαι».
Για την απώλεια του πατέρα του, εξομολογήθηκε:

psarras-(3).jpg

«Με την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου δεν συμφιλιώνεσαι ποτέ. Σου φαίνεται πάντα σαν ψέμα. Άνθρωποι φεύγουν κάθε μέρα και είναι δύσκολο για αυτούς που μένουν πίσω. Έχω στοιχεία καρμπόν από τον πατέρα μου. Μέχρι και ο τόνος της φωνής μου που με τρομάζει».

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και για όσα ακούγονται για τον Αλέξη Γεωργούλη, ανέφερε:
«Δεν έχω ιδέα για το πότε είναι η δίκη για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη. Δεν ασχολούμαι γιατί δουλεύω, αυτή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αν γίνει η δίκη, δεν έχω καλεστεί να παραστώ, αλλά ο καθένας είπε τη δική του μεριά και νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό».

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν έχω ιδέα για το τι έχει συμβεί, ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά δεν είμαι ενήμερος, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Λυπάμαι πάντως γιατί είναι ένας συνάδελφος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved