Ντόλτσε Βίτα: Το σπάνιο βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς και η εισβολή Μπονάτσου στο γύρισμα
Media

Ντόλτσε Βίτα: Το σπάνιο βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς και η εισβολή Μπονάτσου στο γύρισμα

Μπορεί να έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια όμως η αγαπημένη σειρά «Ντόλτσε βίτα» επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega και κάνει ξανά επιτυχία.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00 και χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Εκτός από πολλές ατάκες η σειρά μας χάρισε και πλούσιο παρασκήνιο.

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα, η οποία ενδίδει στον έρωτα του κατά πολύ νεότερού της, Αντώνη Καλούδη.

Το σίριαλ που δεν παλιώνει ποτέ, που δεν το βαριόμαστε όσες φορές κι αν το έχουμε δει, δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου και παρόλο που έχουν περάσει 28 χρόνια, είναι σαν να γράφτηκε σήμερα.

Η ιστορία ξεκινά όταν η Χριστίνα Μαρκάτου πηγαίνει στην Ιταλία για να επισκεφθεί την κόρη της, Ντορίτα, η οποία σπουδάζει εκεί. Στο ταξίδι της επιστροφής, λόγω χιονοθύελλας, το λεωφορείο ακινητοποιείται σε ένα μοτέλ κοντά στην Περούτζα. Η Χριστίνα γνωρίζει τον Αντώνη και περνούν μία βραδιά πάθους, χωρίς αναστολές. Επιστρέφοντας και η Ντορίτα στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι θα φέρει μαζί το αγόρι της, που κατά σατανική σύμπτωση, είναι ο Αντώνης. Ο παράνομος έρωτας Χριστίνας-Αντώνη ξαναφουντώνει και αποφασίζουν να είναι μαζί, κρυφά απ’ όλους.

Το «Ντόλτσε βίτα» σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια όπου οι αγαπημένοι μας ήρωες γελούν με την ψυχή τους. Σε μία μάλιστα από τις σκηνές εισβάλλει ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος.

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, Μαμά-δες για την σειρά «Ντόλτσε Βίτα» ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι η ίδια ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, Ντόλτσε Βίτα, η Μαρία Καβογιάννη περιέγραψε: «Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά δεν θέλανε που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα.

Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινε μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», κατέληξε η Μαρία Καβογιάννη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved