Μάγδα Τσαγγάνη: «Μετανιώνω που είπα την άποψή μου για τον Αλέξη Γεωργούλη, κακώς μίλησα»
Media

Μάγδα Τσαγγάνη: «Μετανιώνω που είπα την άποψή μου για τον Αλέξη Γεωργούλη, κακώς μίλησα»

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε δηλώσεις του τύπου ότι οι γυναίκες έτρεχαν σαν τα σκυλιά πίσω από τον Αλέξη Γεωργούλη και προκάλεσε σάλο.

Σήμερα, με νέες της δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα δηλώνει μετανιωμένη.

«Τι να πω κοριτσάκι μου, δεν ξέρω. Μετανιώνω που είπα μια άποψη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη και με δικά μου προβλήματα. Εγώ είπα αυτό που πέρασα κι ένιωσα τόσο καιρό που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο και πέρασα καλά.

tsagganh.jpg

Ήταν ευγενικός, καλός, με χιούμορ. Είπα ότι αν το έχει κάνει αυτό, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θα πιστεύω πια σε κανέναν, ούτε και στα μάτια μου. Δεν είπα τίποτα άλλο. Είμαι σαφώς υπέρ των γυναικών. Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και χτύπησε μία γυναίκα; Κακώς μίλησα», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη και συνέχισε:

«Μπορεί να είμαι σκελετός γιατί έχασα κάποια κιλά λόγω της στενοχώριας που κάηκε η πολυκατοικία που έμενα. Τι είναι αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σας μιλά ειλικρινά. Να είναι καλά. Έχω 48 χρόνια στην δουλειά και τώρα ξαφνικά επειδή βγήκα να υποστηρίξω έναν συνάδελφο κι είπα ότι αν έχει κάνει κάτι κακό, βεβαίως και θα τον κρίνει η δικαιοσύνη. Δεν έχω social media και δεν πειράζει για τα σχόλια που δέχθηκα. Θα έλεγα στον Αλέξη Γεωργούλη ότι είμαι πάρα πολύ λυπημένη».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved