Ποιες σειρές πήραν «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν
Media

Ποιες σειρές πήραν «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Κατάφεραν να ξεχωρίσουν, κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια είναι στα καλύτερό της και οι σειρές που τη φετινή χρονιά σημειώνουν επιτυχία θα επανέλθουν τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο ή και τρίτο κύκλο τους.

ALPHA

Στο κανάλι τηε Κάντζας, η μακροβιότερη κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πήρε το πράσινο φως για 11η σεζόν, όμωε από το πρωταγωνιστικό καστ θα έχουμε αποχωρήσειε. Η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τήν παραγωγή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Για τον Αντώνη Αντωνίου που θα χάσει τη Βουλίτσα του. Θα αναζητηθεί προσεχώς νέα παρτενέρ.

mhn-arxizeis-th-moyrmoyra.jpg

Η νέα άφιξη στο κανάλι, «Ο Παράδεισος των κυριών», όπωε είναι φυσικό θα συνεχίσει να βρίσκεται στιε επάλξεις καθώε η καθημερινή σειρά εποχής σημειώνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις και ομάδα που κερδίζει δεν την αφήνεις.

paradeisos-(4).jpg

Σχετικά με τον «Σασμό», μπορεί να υπήρξε ένας μικρός προβληματισμός για το πώς η σειρά μπορεί να συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά από δύο χρονιές, όμως τελικά ο κύβοε ερρίφθη και η παραγωγή συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της. Ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στα βασικά πρόσωπα καθώς Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Πρωτόπαππα και Στέλιος Μάινας δεν θα συνεχίσουν στο καστ.

sasmos-(1).jpg

MEGA

Στο MEGA έχει ήδη ληφθεί η απόφαση ότι «Η γη της ελιάς» θα συντροφεύσει τους τηλεθεατές και τη χρονιά 2023-2024. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έχουν αποδείξει άλλωστε ότι ξέρουν πώς να καθηλώνουν το κοινό. Ύστερα από δύο χρόνια, σίγουρα θα ενταχθούν νέα πρόσωπα στο καστ, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις βασικών πρωταγωνιστών.

gh-ths-elias-(1).jpg

Με δεύτερο κύκλο επεισοδίων θα κάνει την εμφάνισή του και το «Maestro». Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα επιστρέφει, έπειτα από το «ταξίδι» της στο Netflix, τον Ιανουάριο του 2024. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα και οι βασικοί πόλοι για τουε συντελεστέε είναι οι Παξοί και η Αθήνα.

1679078226685-250461415-maestro.jpg

ΕΡΤ

Ψήφο εμπιστοσύνηε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνει η δημόσια τηλεόραση που θα προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο. Τα πολύ θετικά δείγματα από τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασης της σειράς σε ετεροχρονισμένη θέαση μέσω ERTFLIX, αλλά και οι πολύ καλέε κριτικές που συγκεντρώνει η παραγωγή, ώθησαν τη διοίκηση στη συνέχειά της. Σύμφωνοε είναι τόσο ο Γιάννης Σκαραγκάς, που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο, όσο και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος είναι ο μόνος που θα μείνει από το καστ αφού ο ήρωάς του θα εμπλακεί σε μια ολοκαίνουρια υπόθεση.

kane.jpg

ΑΝΤ1

O τίτλος εδώ θα μπορούσε να είναι «Κάτι τρέχει με τους ''Παγιδευμένους''». Αν και η σειρά συζητήθηκε έντονα για την ενδιαφέ- ρουσα πλοκή τηε, πολλά εμπόδια τηε ανέκοψαν τη δυναμική που άρχισε να αναπτύσσει. Κι ενώ ο σταθμός επιθυμεί δεύτερο κύκλο, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο λόγω εσωτερικών προβλημάτων στην παραγωγή. Για να δούμε αν τελικά ξεπεραστούν και η σειρά συνεχίσει επί της οθόνης.

pagideymenoi.jpg

OPEN

Το Ανοιχτό Κανάλι μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ο «Ερωτας φυγάς» είναι το απόλυτο φετινό τηλεοπτικό success story. Η καθημερινή απογευματινή σειρά είναι το τέλειο παράδειγμα του αουτσάιντερ που έγινε φαβορί. Προβάλλεται σε μια δύσκολη ζώνη με έντονο ανταγωνισμό. Παρ’όλα αυτά δεν επηρεάστηκε και συνέχισε να ξετυλίγει την πλοκή του. Κρύβοντας εκπλήξεις και ανατροπές, διεκδικώντας μια πολύ καλή θέση στον πίνακα τηλεθέασης την οποία και κέρδισε. Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στους δέκτες μας και του χρόνου.

Erwtas-fygas_.jpg

Και «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια» του Μανούσου Μανουσάκη θα έρθει ορμητικό με τρίτο κύκλο για να παρασύρει για άλλη μια φορά τουε ήρωες στη δίνη της ιστορίας. Πρόσωπα που μας έχουν ήδη συστηθεί. Θα συναντήσουν νέους χαρακτήρες στο διάβα τους και μαζί θα συμπλεύσουν στο δρόμο που τους χάραξε η μοίρα.

kokkino-potami-(4).jpg

ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα και μάλιστα με τον ίδιο του τον εαυτό. Να καταφέρει να μυήσει τους τηλεθεατές, αυτούς που μέχρι σήμερα είχε από τα ριάλιτι, στον κόσμο της μυθοπλασίας. Ετσι λοιπόν και τη σεζόν 2023 - 2024 επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμά του σειρές που θα συζητηθούν. Στη φαρέτρα του από φέτος θα έχει τη «στοργή», με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου.

1675206028223-507879162-storgi.jpg

Πηγή: TV - 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved