Φιλιππίδης: Η απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να τον διαγράψουν από την ταινιοθήκη τους
Media

Φιλιππίδης: Η απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να τον διαγράψουν από την ταινιοθήκη τους

Όσο ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες,  οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην υπάρχει πλέον στους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε την άποψή του, σχετικά τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με την εν λόγω απόφαση, καθώς με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρούνται και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ίδιες παραγωγές.

Τι είπε ο πρόεδρος της ΣΕΗ για την απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να διαγράψουν από την ταινιοθήκη τους τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη;

«Για εμάς και για τον κόσμο μπορεί να φαίνεται η απόφαση κάπως δικαιολογημένη, αλλά από την άλλη τη θεωρούμε και απαράδεκτη. Γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι σα να τιμωρείται το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ πως αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν και αυτοί όπως περιμένει η δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved