Μυρτώ Αλικάκη: «Μου αρέσει το πείσμα που έχει η Κασσιανή...οι προθέσειες της είναι πολύ καθαρές»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Μου αρέσει το πείσμα που έχει η Κασσιανή...οι προθέσειες της είναι πολύ καθαρές»

Μαύρο Ρόδο: Ηγουμένη πλέον, η δεσποτική αυστηρή και φιλόδοξη Κασσιανή, που ερμηνεύει η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζει τις δολοπλοκίες...

Το ράσο σάς πηγαίνει πολύ και ο ρόλος της Κασσιανής είναι πολύ ιντριγκαδόρικος.

«Αυτό είναι αλήθεια. Από την αρχή ενθουσιάστηκα με το ρόλο. Πολύ σπάνια είχα τη χαρά να υποδυθώ έναν αρνητικό χαρακτήρα. Αυτοί οι χαρακτήρες όλους μας γοητεύουν. Μου αρέσει το πείσμα που έχει η Κασσιανή. Ξέρω ότι ο κόσμος την απεχθάνεται, αλλά εγώ νιώθω ότι οι προθέσεις της είναι πολύ καθαρές. Ακόμη κι αν δημιουργούν πρόβλημα στους υπόλοιπους».

Άλλωστε, τα σκοτεινά μυστικά και οι δολοπλοκίες κυριαρχούν στη σειρά...

«Η Κασσιανή μπορεί να οδηγείται από τη φιλοδοξίά της και να ενεργεί δόλια, ωστόσο, σε πολλά πράγματα που υποστηρίζει, δεν έχει άδικο».

mavro.jpg

Πολλοί άνθρωποι με την προσωπικότητα της Κασσιανής υπάρχουν δίπλα μας, γιατί όχι και στα μοναστήρια...

«Μα, και αυτοί είναι άνθρωποι!».

Σχόλια που συνήθως ακούτε από τον κόσμο;

«Δεν είναι συμπαθής η Κασσιανή, αλλά εισπράττω την ικανοποίηση ότι το κάνω καλά. Έχει κάνει αίσθηση αυτός ο χαρακτήρας».

Η σχέση σας με τη θρησκεία;

«Θα έλεγα ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν νιώθω ότι είμαι πιστή. Δεν νιώθω πως έχω την ανάγκη να ασπάζομαι κάποια θρησκεία. Προφανώς, όλοι οι άνθρωποι έχουμε υπαρξιακές ανησυχίες και κάπως προσπαθούμε να τις ησυχάσουμε. Εμένα ο τρόπος μου δεν είναι η θρησκεία για να αντιμετωπίσω το φόβο του θανάτου ή τους υπαρξιακούς μου φόβους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω πως μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας υπάρχουν πολλοί, σημαντικοί και πολύ φωτισμένοι άνθρωποι. Γενικά, θεωρώ ότι και η Εκκλησία είναι μια μορφή εζρυσίας, άρα πολλές φορές οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί, δεν υποκινούνται από τα αγαθότερα κίνητρα».

mavro-rodo-igoumeni-kai-kassiani-sygkrouontai_1667985385.jpg

Ο μοναστικός βίος πολύ συχνά είναι μια καταφυγή από μια ζωή που έχει ταλαιπωρήσει έναν άνθρωπο;

«Είναι κάτι που βλέπουμε στο “Μαύρο ρόδο” και με τη Φιλαρέτη και με την Κασσιανή, αλλά και κάποιες κουβέντες που λένε οι υπόλοιπες καλόγριες. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ζήσει οδυνηρές καταστάσεις και στη μοναστική ζωή να βρίσκει ανακούφιση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved