Η Μυρτώ Αλικάκη για το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη: «Δεν ήταν καθόλου βελούδινο»
Showbiz

Η Μυρτώ Αλικάκη για το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη: «Δεν ήταν καθόλου βελούδινο»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη το οποίο όπως τόνισε δεν ήταν καθόλου βελούδινο.

Η ηθοποιός που μας έχει συγκλονίσει για άλλη μια φορά με τις ερμηνευτικές της ικανότητες στην δραματική σειρά του Mega Μαύρο ρόδο, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time. Όπως αποκάλυψε μπορεί με τον πρώην σύζυγό της να έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις και να αγαπιούνται, το διαζύγιό τους όμως δεν ήταν καθόλου βελούδινο.

alikaki2 - 1

«Κανείς δεν είπε ότι ήταν εύκολο το διαζύγιο, ούτε ότι ήταν “βελούδινο” από την πρώτη μέρα. Ίσως δεν θα χρησιμοποιούσα καθόλου τη λέξη “βελούδινο”, γιατί πραγματικά δεν ήταν καθόλου “βελούδινο”, αλλά εξελίχθηκε σε μία νέα μορφή πολύ μεγάλης αγάπης, που για να γίνει θέλει δύο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

alikaki23 - 1

Θέλει πολλή δουλειά από τον καθένα ξεχωριστά με τον εαυτό του και να υπάρχει και ένα κίνητρο, κάτι που να σε ενώνει, και για εμάς είναι, αναμφισβήτητα, τα παιδιά μας. Δηλαδή, αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να προσπαθήσουμε πάρα πολύ», πρόσθεσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved