Ο Ορέστης Τζιόβας με πατερίτσες, ο Στάνκογλου με πατίνι και η νέα εμφάνιση για Λαγούτη – Φεντόρουφ
Gossip Cam

Ο Ορέστης Τζιόβας με πατερίτσες, ο Στάνκογλου με πατίνι και η νέα εμφάνιση για Λαγούτη – Φεντόρουφ

Συναντήσεις κάπως διαφορετικές και ωραίες στιγμές στο κέντρο της Αθήνας!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ορέστη Τζιόβα με πατερίτσες μετά το ατύχημά του, τον Γιάννη Στάνκογλου να κινείται με το… πατίνι του ενώ είδαμε και νέες φωτογραφίες του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ!

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ορέστη Τζιόβα στην πρώτη του εμφάνιση μετά το ατύχημα να περπάτα με πατερίτσες στο κέντρο της Αθήνας. Την αποκάλυψη για το ατύχημα του Ορέστη Τζιόβα είχε κάνει πριν από λίγες μέρες ο Τάσος Λέκκας, ο οποίος είναι στον ίδιο θίασο στη «Νύχτα των μυστικών», στο θέατρο Μπέλλος με τον ηθοποιό.

tzovas-s-(12).jpg

«Ο Ορέστης Τζιόβας έχει χτυπήσει και έχουμε κάνει μια αντικατάσταση. Έπεσε η μηχανή του στο πόδι του», δήλωσε ο Τάσος Λέκκας, μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina και συνέχισε: «Έχει χτυπήσει και έχουμε κάνει μια αντικατάσταση, στη θέση του είναι ο Τάσος Δημητρόπουλος... Θα επιστρέψει και θα αναπροσαρμοστεί η παράσταση, γιατί θα είναι σε καροτσάκι ή με πατερίτσες, ανάλογα. Θα το αναπροσαρμόσουμε», είχε πει

Στο κέντρο της Αθήνας που τόσο αγαπά απαθανατίστηκε και ο Γιάννης Στάνκογλου να κινείται με το πατίνι του. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με αυτό το μέσο καθώς ο ηθοποιός έχει βρει τον τρόπο να κινείται εύκολα και χωρίς να μπλέκει στην κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» μαζί τον Πέτρο Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε νέα κοινή εμφάνιση. Οι «Παγιδευμένοι» Άννα και Ανδρέας βρέθηκαν μαζί στο συγκέντρωση καλλιτεχνών με πλήθος συναδέλφων.

Η πρώτη φορά πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί ήταν πριν από λίγες μέρες όταν μαζί βρέθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους. Η 28χρονη πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και ο 47χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος φέτος χαρίζει μοναδικές ερμηνείες και θεατρικά στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, ήταν συνεχώς μαζί και έδειχναν να περνούν πολύ καλά. Όταν ο ηθοποιός πρόσφατα κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, απάντησε με τη φράση: «Άλλη ερώτηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved