Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η μεγάλη μέρα για τον Παναγή και την Κατερίνα έχει φτάσει, κι ενώ το ζευγάρι μας αναχωρεί για την Αθήνα, για να κάνει, επιτέλους, το όνειρό του πραγματικότητα, ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν την υποδοχή της μπέμπας.

Ο παπάς και η Βαλέρια τσακώνονται για ακόμα μια φορά, και τα πράματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Βάρσος υπογράφει τη νέα του διαθήκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Πέπης, που προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη, χωρίς επιτυχία. Κι ενώ όλοι γιορτάζουν την άφιξη της μικρής Μυρτώς, η Βαλέρια αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εύχεται ο Θεός να ακούσει τις δικές της προσευχές, και όχι αυτές του παπα-Νώντα!

platanos-(10).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Πετράν αναλαμβάνει να απαγάγει τον Βάρσο, μόνο που η αποστολή του είναι τελικά πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο φαντάζεται, αφού το σπίτι του Βαγγέλα δεν μένει άδειο… ποτέ. Δύσκολη είναι και η αποστολή του παπά και του Κανέλλου όμως, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς σχεδιάζει η Πέπη.

platanos-(6).jpg

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας και ο Σώτος σχεδιάζουν το ταξίδι του μέλιτος, ενώ η Αγγέλα κι ο Θοδωρής είναι μέσα στα… μέλια. Το ραντεβού του Θύμιου με την Καλλιόπη έχει κάποιες απρόβλεπτες «εκπλήξεις» και φέρνει πολλά νεύρα στη μοδίστρα μας. Νεύρα έχει και η Μαριλού όμως, αφού ο Τζώρτζης την έχει φτάσει στα όριά της.

platanos-(1).jpg

Θα καταφέρει ο μικρός Μπομπότης να φέρει εις πέρας την αποστολή του; Τι συμβαίνει με τη Βαλέρια και τις ξαφνικές αδιαθεσίες της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved