Έρωτας Φυγάς-Πολυχρονίδη: «Με συγκινεί έτσι όπως εξελίσσεται αυτή η ιστορία»
Media

Έρωτας Φυγάς-Πολυχρονίδη: «Με συγκινεί έτσι όπως εξελίσσεται αυτή η ιστορία»

Έρωτας Φυγάς: Η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκαλύπτει όλα όσα θα διαδραματιστούν στο αγαπημένο σίριαλ αλλά και τι έχει αγαπήσει στην ηρωίδα της.

Οδεύοντας στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, θα θέλατε να μας πείτε τι αγαπήσατε στην ηρωίδα σας, τη Γεωργία;

polyxronidi-(5).jpg

«Αγάπησα την εντιμότητά της, παρότι με την πρώτη ματιά αυτή δεν είναι εμφανής. Μπορεί κάποιες στιγμές να φαίνεται αρνητική ηρωίδα με τον τρόπο που φέρεται στην Αλεξάνδρα, κατά βάθος όμως είναι έντιμη. Στα επεισόδια που προβάλλονται αυτές τις ημέρες θα δούμε πόσο δεμένη είναι με τη Μαριέττα, το αφεντικό της. Η Γεωργία μεγάλωσε μέσα στο αρχοντικό, στα χέρια της Μαριέττας, και κάπου εδώ αποκαλύπτεται και η πραγματική τους σχέση. Η Γεωργία δείχνει αφοσίωση και αγάπη στα αφεντικά της, όχι από δουλοπρέπεια, αλλά από αληθινή καλοσύνη και καθαρότητα. Μπορούμε να την καταλάβουμε μόνο βλέποντάς τη μέσα από το πρίσμα της φτώχειας της, διότι η Γεωργία έχει ζήσει ακραία φτώχεια. Επίσης με συγκινεί πολύ -έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας- το ότι πάνω στα δύσκολα, πάνω που τους έδιωξαν, η Γεωργία θέλει να σταθεί στα πόδια της και αποφασίζει να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο που είναι το τραγούδι, κάτι που έκρυβε τόσα χρόνια μέσα στις κατσαρόλες της! Με συγκινεί έτσι όπως εξελίσσεται αυτή η ιστορία. Εκτός του ότι θα δούμε πολλά από τη Γεωργία σε σχέση με τη μουσική -αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες-, βλέπουμε ότι αναλαμβάνει και την επιστασία του κτήματος, αφού ο Στρατής για άλλη μία φορά τα έκανε μαντάρα! Είναι σημαντικό το μήνυμα που περνά η σειρά... 'Ότι μια γυναίκα, από το τέλος της δεκαετίας του ’50 ακόμη, ασχολείται με «αντρικές» δουλειές και τα καταφέρνει περίφημα. Και θα δούμε τη Γεωργία να αλλάζει πολύ και να αποκτά αυτοπεποίθηση».

Να περιμένουμε, δηλαδή, ότι την επόμενη σεζόν της σειράς η Γεωργία θα γνωρίσει και επιτυχία στο τραγούδι;

polyxronidi-(1).jpg

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμη, αλλά, από όσο γνωρίζω, κάτι τέτοιο δέν υπάρχει στο πρωτότυπο σενάριο, το τουρκικό. Είναι μια δική μας προσθήκη, λόγω του ότι εγώ είμαι και τραγουδίστρια. Οι άνθρωποι από το κανάλι ήθελαν να εξελιχθεί έτσι η ιστορία, αλλά δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει. Από την άλλη πάλι, απομακρύνονται σιγά σιγά από τις δεσμεύσεις που είχαν στην αρχή σε σχέση με το πρωτότυπο σενάριο. Αυτή την περίοδο συζητούν οι σεναριογράφοι με την παραγωγή για το πώς θα εξελιχθούν οι ρόλοι τη νέα σεζόν».

Για να επανέλθουμε στην ιστορία της Γεωργίας, φαίνεται ότι πλέον η Μαριέττα την αντιμετωπίζει σαν κόρη της.

1683284452863-738635535-polyxronidi-(2).jpg

«Ναι, βέβαια. Προσεχώς θα δούμε πολύ συγκινητικές στιγμές μεταξύ τους. Μέσα σε μια πολύ μεγάλη δυσκολία που θα περάσει η Μαριέττα με τον Στέφανο, μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, θα δούμε ότι η Γεωργία της συμπαραστέκεται τόσο πολύ σαν να πρόκειται στα αλήθεια για μάνα-κόρη. Το συζητούσαμε και με την Πέμη (σ.σ. Ζούνη) αυτό. Ότι, δηλαδή, από την αρχή είχαμε τέτοια δείγματα για την ουσία της σχέσης τους, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ξεκάθαρα πια τη βαθιά αγάπη που συνδέει αυτές τις δύο γυναίκες», λέει στο 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved