Εύη Σαλταφερίδου: Οι αποκαλύψεις για Χανταμπάκη και η πρώτη επαφή με τον Γκότση μετά το unfollow!
Media

Εύη Σαλταφερίδου: Οι αποκαλύψεις για Χανταμπάκη και η πρώτη επαφή με τον Γκότση μετά το unfollow!

Η Εύη Σαλταφερίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου και μίλησε για τη δική της εμπειρία στο Survivor All Star αλλά και για τα όσα είπε με τον Ηλία Γκότση στην πρώτη επαφή της μαζί του μετά το unfollow που της έκανε. 

Η νεαρή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης έλεγε ακόμα και πριν την Ένωση των ομάδων του παιχνιδιού πως του έλειπε πολύ η οικογένειά του.

saltaferidou-gkotsis.jpg

Μάλιστα σημείωσε ότι πριν το Πάσχα, ο Στέλιος έλεγε ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί τις γιορτές χωρίς να είναι κοντά στην οικογένειά του όμως τελικά άντεξε. Φαίνεται όμως πως ξεπέρασε τα όριά του και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς ο παίκτης.

Η Εύη προχώρησε και σε μία άλλη αποκάλυψη για τον Χανταμπάκη, λέγοντας πως ο Στέλιος της είχε πει ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήθελε να πει στους δικούς του να μην το στηρίξουν σε περίπτωση που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση προκειμένου τελικά να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, η Εύη Σαλταφερίδου αναφέρθηκε και στην πρώτη επαφή που είχε στην Ελλάδα μετά την επιστροφή της με τον Ηλία Γκότση ο οποίος έδειξε θυμωμένος με την συμπεριφορά της κατά την αποβολή του και έτσι την έκανε unfollow.

saltaferidou-gkotsis-2.jpg

Όπως είπε, οι απόψεις τους για τη στιγμή της αποβολής του από το παιχνίδι όπου κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού διαφέρουν. Τόνισε δε ότι όταν μίλησαν, εκείνος της είπε ότι είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από εκείνη σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της μιας και δεν πήρε θέση υπέρ του ενώ εκείνη δεν το έκανε γιατί δεν ήθελε να την κατηγορήσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved