Πετρέλης: «Ο Φοίβος είναι το 90% της καριέρας μου. Θα ήμουν αχάριστος αν δεν το αναγνώριζα αυτό»
Media

Πετρέλης: «Ο Φοίβος είναι το 90% της καριέρας μου. Θα ήμουν αχάριστος αν δεν το αναγνώριζα αυτό»

O Θάνος Πετρέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε μεταξύ άλλων για το Fame Story, τον Φοίβο, αλλά και τη σύζυγό του.

Ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς. Όταν εργαζόμουν στην οικοδομή, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής. Το Fame Story είναι το σημείο αναφοράς μου. Δεν είχα πει σε κανέναν ότι δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν απίστευτο αυτό που βιώναμε όταν βγήκαμε έξω. Ακόμα και τα πρώτα ονόματα της εποχής τότε, δεν είχα αυτή την αποδοχή. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»!

Και τόνισε: «Είχαμε δεχτεί και πόλεμο τότε, με ταμπέλες “τα παιδιά των ριάλιτι μας παίρνουν τις δουλειές”. Αυτοί που τα έλεγαν τότε, έχουν γυρίσει τώρα τη… μπιφτέκα. Τότε ήταν πολέμιοι, σήμερα βάζουν λυτούς και δεμένους για να πάνε κριτές σε αυτά τα παιχνίδια».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Φοίβος είναι το 90% της καριέρας μου. Θα ήμουν αχάριστος και αγνώμων αν δεν το αναγνώριζα αυτό. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε με τον Φοίβο, είναι και κουμπάρος μου. Έχουμε τρομερή σχέση».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved