Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το μεγάλο φινάλε – Τα εγγόνια ζουν ευτυχισμένα στο χωριό με τα παιδιά τους!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το μεγάλο φινάλε – Τα εγγόνια ζουν ευτυχισμένα στο χωριό με τα παιδιά τους!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Βάρσος και η Μάρμω καταφέρνουν και απαλλάσσονται από την παρουσία της Πέπης. Από την άλλη, όλοι οι Πλατανιώτες μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη της Βαλέριας, ενώ ο Πετράν αποφασίζει να φύγει από το χωριό. Ο καιρός περνάει και τα εγγόνια ζουν ευτυχισμένα στο Πλάτανο μαζί με τα παιδιά τους.

Ο παπάς, η Βαλέρια, ο Σίμος και ο Πετράν, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους, αναλαμβάνουν δράση και καταφέρνουν να σώσουν τη μικρή Μυρτώ αλλά και το αβγό Φαμπερζέ από την ύπουλη Πέπη. Έτσι, λοιπόν, η τελευταία ετοιμάζεται να υποστεί μια νέα τιμωρία, καθώς ο Βάρσος σκοπεύει να της δώσει ένα μάθημα που θα της μείνει αξέχαστο. Την ίδια στιγμή, ο Παναγής και η Κατερίνα, κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους, ζουν ευτυχισμένες στιγμές. Σε πελάγη ευτυχίας, όμως, πλέουν πια και η Μάρμω με τον Βάρσο.

Οι δυο τους, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από την παρουσία της Πέπης, περνούν όμορφες στιγμές μαζί με τα δισέγγονά τους. Λίγο μετά, ο άντρας, πλημμυρισμένος από ενθουσιασμό και χαρά, κάνει μία μεγάλη δωρεά στον Πλάτανο. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει στον Σώτο κάποιες γνωριμίες που έχει ώστε να βοηθήσουν όλους τους χωριανούς.

Από την άλλη, ο Λουλούδης με κάθε ευκαιρία πολιορκεί την Καλλιόπη. Όμως ο Ηλίας, θέλοντας να σώσει την αδελφή του από εκείνον, αποφασίζει να μην κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, ο άντρας κρύβει το γράμμα που της στέλνει ο τελευταίος και έπειτα τοποθετεί στη θέση του ένα άλλο.

Παράλληλα, η Σύλβια, έχοντας δώσει μια νέα ευκαιρία στον Σώτο, ο οποίος κίνησε γη και ουρανό για να είναι ξανά μαζί, παίρνει την απόφαση να αφήσει οριστικά πίσω της όσα συνέβησαν. Μάλιστα, το ζευγάρι αρχίζει να ετοιμάζεται για το ταξίδι που θα κάνει στην Αίγυπτο μαζί με τους κουμπάρους του. Όλα είναι πληρωμένα από τον Ηλία, ο οποίος θέλει να αλλάξει χαρακτήρα και να δείξει σε όλους τον καλύτερό του εαυτό.

platanos-(14).jpg

Οι Πλατανιώτες μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη της Βαλέριας

Ο παπάς περνάει δύσκολες στιγμές, αφού όπως φαίνεται άλλον δρόμο ήθελε να διαλέξει στη ζωή του και άλλον αναγκάστηκε να ακολουθήσει. Ο άντρας δεν γνωρίζει πως η Βαλέρια είναι έγκυος με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αποδεχθεί και να διαχειριστεί το γεγονός πως δεν θα γίνει ποτέ πατέρας.

Τότε η Σύλβια προσπαθεί να παρηγορήσει τον γιο της και να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Από την άλλη, η Βαλέρια θέλει όσο τίποτε άλλο να αλλάξει τη ζωή της και έχει επικοινωνία μόνο με τον Τζώρτζη. Το μόνο που την απασχολεί είναι όσοι από το χωριό γνωρίζουν την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της να μην το αποκαλύψουν σε κανέναν άλλον και κυρίως στον παπά. Όμως στον Πλάτανο κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό. Έτσι, λοιπόν, τελικά όλοι οι χωριανοί μαθαίνουν πως σε λίγους μήνες η Βαλέρια και ο παπάς θα γίνουν γονείς!

platanos-(20).jpg

Ο Πετράν αποχαιρετάει τον Σώτο

Ο Σίμος κάνει διαρκώς σχέδια για την «Πλατανιώτισσα» και το εμφιαλωτήριο που θα φτιάξει στο χωριό, δείχνοντας αποφασισμένος να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει. Από την άλλη, ο Θοδωρής είναι διατεθειμένος να «ξεβολευτεί» και να κόψει τον δεσμό του με την Αγγέλα. Ο άντρας αισθάνεται πως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει, επιτέλους, να βρει τον εαυτό του. Και ενώ τα εγγόνια ζουν ευτυχισμένα στον Πλάτανο, ο Πετράν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Έτσι, λοιπόν, αποχαιρετάει τον Σώτο και όλους τους Πλατανιώτες.

Πολλές αναμνήσεις έρχονται να κατακλύσουν τούς κατοίκους, που, χωρίς να το ξέρουν, ετοιμάζονται να πουν ένα ακόμη γλυκόπικρο αντίο σε ένα πρόσωπο που αγάπησαν, καταπώς φαίνεται, πολύ. Ο καιρός περνάει και τα τρία εγγόνια του Βαγγέλα, έχοντας γίνει πια ένα με τους ντόπιους, ζουν ευτυχισμένα στον Πλάτανο μαζί με τα δικά τους παιδιά. Όλοι οι Πλατανιώτες, λοιπόν, στήνουν ένα μεγάλο γλέντι και γιορτάζουν τα καλύτερα που επιτέλους ήρθαν στη ζωή τους. Όμως, όπως είναι φυσικό, από αυτή τη μέρα δεν λείπουν τα... απρόοπτα.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved