Γιάννης Βογιατζής: Θρίλερ με την κηδεία - Ο γιος του μιλά για την «παρεξήγηση» των δυο οικογενειών
Media

Γιάννης Βογιατζής: Θρίλερ με την κηδεία - Ο γιος του μιλά για την «παρεξήγηση» των δυο οικογενειών

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα, αλλά θα ταφεί όπως επιθυμεί η δεύτερη σύζυγός του.

Ο ίδιος ο Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος είχε κάνει δυο γάμους, πριν πεθάνει είχε εκφράσει ατύπως (χωρίς γραπτή του εντολή) την επιθυμία να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί. Αλλά η δεύτερη σύζυγός του ήθελε για συναισθηματικούς λόγους να ακούσει την εξόδιο ακολουθία για τον άνδρα της.

Αρχικά, τα παιδιά του ηθοποιού, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία επιθυμία του πατέρα τους θέλησαν να τον αποτεφρώσουν και όχι να τον θάψουν.

Όμως, οι επιθυμίες των δυο οικογενειών ήταν αντίθετες και κάποια έπρεπε να επικρατήσει καθώς σύμφωνα με την εκκλησία δεν γίνεται να υπάρξει συνδυασμός της εξοδίου ακολουθίας με την αποτέφρωση του νεκρού. Αν γίνει εξόδιους ακολουθία πρέπει να γίνει και ταφή στη συνέχεια.

Έτσι, τα παιδιά του σπουδαίου τραγουδιστή, συμφώνησαν τελικά με την απόφαση της δεύτερης συζύγου, η οποία επιθυμεί να γίνει θρησκευτική κηδεία.

Έτσι, η κηδεία του ηθοποιού έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

Ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλης Βογιατζής, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση.

Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved