Μπέττυ Μαγγίρα: Με το μωρό των Μακαλιά - Ψυχράμη on air
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Με το μωρό των Μακαλιά - Ψυχράμη on air

Διαφορετική έναρξη για την Μπέττυ Μαγγίρα, με το έξι μηνών μωρό του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη στο πλατό για την πρωινή καλημέρα.

Το πρωί της Τετάρτης η Μπέττυ Μαγγίρα εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά, ενώ από πίσω της ακολουθούσαν οι συνεργάτες της.

«Η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό του Δημήτρη Μακαλιά.

«Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό», πρόσθεσε απευθυνόμενη στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

«Εκτός να θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε την κορούλα του στην Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία βρισκόταν πίσω από τις κάμερες της πρωινής εκπομπής. «Μοιάζει στον Μακαλιά. Sorry Αντιγόνη», σχολίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα έχει δυο κόρες με τον πρώην πολίστα Δημήτρη Μάζη με τον οποίο αριθμούν 20 χρόνια σχέσης. Είναι ένας από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

maggira-mazis-(5).jpg

Οι δυο τους έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι τους.

Το ερωτευμένο απολαμβάνει στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές με τις κόρες του και μοιράζεται συχνά στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved