Μελέτης Ηλίας - Τα καλύτερά μας χρόνια: «Ήταν όντως τα καλύτερα χρόνια και για εμάς που παίζουμε»
Media

Μελέτης Ηλίας - Τα καλύτερά μας χρόνια: «Ήταν όντως τα καλύτερα χρόνια και για εμάς που παίζουμε»

Τα καλύτερά μας χρόνια: Μετά από τρία χρόνια, το διαμέρισμα της οικογένειας των Αντωνόπουλων θα ερημώσει. Ο Στέλιος, η Μαίρη, ο Αντώνης, η Ελπίδα, ο Άγγελος και φυσικά το πολυαγαπημένο τους μωρό θα περάσουν στην ιστορία της μυθοπλασίας. 

Ο «βράχος» της οικογένειας, ο Στέλιος, κατά κόσμον Μελέτης Ηλίας, μιλά με συγκίνηση για τα επόμενα επεισόδια και το που θα δούμε τα μέλη στο τελευταίο επεισόδιο.

Στενοχωρηθήκαμε λίγο με την απόφαση του καναλιού να μη συνεχίσει τη σειρά την επόμενη σεζόν! Όλη η Ελλάδα ταυτίστηκε με την οικογένεια Αντωνόπουλου.

«Κι εμείς. Η σειρά αυτή έβγαλε μια νοσταλγία στο κοινό, δημιούργησε μια θαλπωρή τα χρόνια που παιζόταν. Όσο όμως και αν μας πονάει, η αλήθεια είναι πως αν η σειρά συνεχιζόταν και για τέταρτη σεζόν, τεχνικά δεν θα μπορούσε να υποστηριχτεί. Το να κάνεις μια εικοσαετία σε μια σειρά, είναι ήδη άθλος για τα ελληνικά δεδομένα. Σκεφτείτε πως μόνο το μακιγιάζ για να μας κάνουν γερασμένους θα ήθελε μισή βάρδια από τις ώρες της παραγωγής. Ήταν όντως τα καλύτερα χρόνια και για εμάς που παίζουμε σε αυτή τη σειρά».

Θα πρέπει να ήταν και ένα είδος μαθήματος για εσάς.

«Ήταν όντως πολύ ευχάριστο, γιατί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μαθαίναμε και θυμόμασταν κορυφαίες στιγμές της ιστορίας μας. Δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε σειρά που παίρνει στα χέρια του ο ηθοποιός ένα σενάριο και προσπαθεί να αποδώσει το μέγιστο δυνατό, ήταν όντως ένα σύγχρονο μάθημα για όλους μας. Στην πραγματοποίηση αυτής της δουλειάς βοήθησε πολύ και το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ...».

ta-kalytera-mas-xronia-(3).jpg

Η οποία ΕΡΤ έκανε τα τελευταία χρόνια τεράστια άλμα τα μέσω της μυθοπλασίας.

«Χρειαζόταν να γίνει αυτό και έχει πάρει τη θέση που της αξίζει. Χαιρόμαστε που είμαστε ένα μικρό κομμάτι αυτής της μεγάλης αλλαγής του δημόσιου καναλιού».

Μεγάλο κομμάτι, αν μου επιτρέπετε. Πάντως βλέπουμε τον ήρωά σας σχετικά ικανοποιημένο στα τελευταία επεισόδια.

«Μόνο ικανοποιημένο; Καταρχάς έχει αναβαθμιστεί, από προσωπάρχης Β' έχει φτάσει να γίνει σύμβουλος υπουργού. Η εξέλιξή του ήταν τάχιστη. Για τα δεδομένα του, μιλάμε για ένα άνθρωπο που με το ζόρι τελείωσε το δημοτικό, ήταν κάτι ανέλπιστο. Μάλιστα θεωρώ πως βρήκε και έναν λόγο ύπαρξης στη δουλειά του που ήταν απλά διεκπεραιωτική».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved