Βασίλης Κούρτης: «Η συνεργασία μου με τον Μάριο Φραγκούλη ήταν ένα παιδικό όνειρο»
Media

Βασίλης Κούρτης: «Η συνεργασία μου με τον Μάριο Φραγκούλη ήταν ένα παιδικό όνειρο»

Μπορεί ο πατέρας του να τον προόριζε για αρχιτέκτονα, για να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση (σ.σ κατασκευαστική εταιρία), ο Βασίλης Κούρτης όμως έγινε…τενόρος.

Ο 29χρονος μιλά για την επιλογή του να ασχοληθεί με την κλασσική μουσική, τα στερεότυπα που μπορεί να υπάρχουνε για το ταλέντο και την ομορφιά, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Μάριο Φραγκούλη.

«Η κλασσική μουσική με επέλεξε και την επέλεξα. Στην οικογένεια μου δεν ακούγαμε κλασσική μουσική αλλά Καζαντζίδη και Άλκηστης Πρωτοψάλτη».

Όπως είπε, ο πατέρας του τον προόριζε για αρχιτέκτονα.

koyrtis1.jpg

«Η στιγμή που ο πατέρας μου συνειδητοποίησε ότι είμαι τενόρος ήταν όταν ο Γιάννης Μαρκόπουλος του είπε ότι είμαι γεννημένος για την κλασσική μουσική. Η συνεργασία μου με τον Μάριο Φραγκούλη ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Οι συμβουλές που του έδωσε ο Μάριος Φραγκούλης ήταν να προσέχει τις επιλογές του και να δουλεύει πολύ.

«Όταν κάποιος με βλέπει δεν πάει το μυαλό του ότι ασχολούμαι με την κλασσική μουσική. Το κυρίαρχο στην όπερα είναι η φωνή, δεν είναι όπως στην pop όπου μπορεί να υπερισχύσει η εμφάνιση».

Ο Βασίλης Κούρτης ανέφερε πως στην κλασσική μουσική πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είναι μόνο το εξωτερικό αλλά ότι αξίζεις πραγματικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved