MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που τους αφήνει άφωνους και η επιστροφή του Λουκάκου
Media

MasterChef: Η μεγάλη αλλαγή που τους αφήνει άφωνους και η επιστροφή του Λουκάκου

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου, η τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού έχει πλέον σχηματιστεί και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας κατάφεραν να επικρατήσουν μαγειρικά, έχοντας περάσει «δια πυρός και σιδήρου», σε μια χρονιά γεμάτη εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμασίες αποχώρησης, χωρίς τη δυνατότητα επιστροφής.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τους πέντε διαγωνιζόμενους στους ημιτελικούς του MasterChef 2023 έχοντας ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη!

MasterChef-2023.png

Οι φετινοί ημιτελικοί δεν ξεκινούν με Δοκιμασία Αποχώρησης αλλά με Δοκιμασία Πρόκρισης στην τελική τριάδα του MasterChef 2023! Μέσα από δύο μαγειρικές δοκιμασίες, στο τέλος της μέρας ένας ή μία θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την τελική τριάδα, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις!

Στην πρώτη δοκιμασία, οι πέντε επίδοξοι MasterChefs διαγωνίζονται σε δοκιμασία «Follow the Chef» και καλούνται να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον «μαγειρικό ρυθμό» του καλεσμένου chef και Culinary Consultant του MasterChef 2023, Νίκου Θωμά.

Nikos-8wmas.png

Εκείνοι με τις δύο καλύτερες προσπάθειες θα καταφέρουν να προκριθούν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία της ημέρας και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φετινή τριάδα!

Στη συνέχεια, τους δύο διαγωνιζόμενους περιμένει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής δια χειρός του καταξιωμένου καλεσμένου chef Γιάννη Λουκάκου.

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 23/5:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved