O Γκοτσόπουλος μπαίνει στον Παράδεισο και διαλύει τη ζωή του Ντίνου – Οι νέοι ρόλοι στον Β’ κύκλο
Media

O Γκοτσόπουλος μπαίνει στον Παράδεισο και διαλύει τη ζωή του Ντίνου – Οι νέοι ρόλοι στον Β’ κύκλο

Οι συντελεστές της καθημερινής δραματικής σειράς «0 Παράδεισος των κυριών» ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές για τον δεύτερο κύκλο.

Κάποιοι ήρωες θα αποχωρήσουν, ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να εισβάλουν στη σειρά. Μάλιστα, ένα από αυτά θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

paradeisos-(5).jpg

Με ένα τραγικό φινάλε ολοκληρώνεται φέτος ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ALPHA «0 Παράδεισος των κυριών». Το σίριαλ θα επιστρέφει με νέα επεισόδια τον Σεπτέμβριο και η σεναριακή ομάδα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως είναι φυσικό, στη σειρά θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις, ενώ στο καστ θα ενταχθούν νέα πρόσωπα ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο καινούργιες ιστορίες. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, που «κλείνουν» οριστικά την πόρτα του «Παράδεισου» είναι ο Σωτήρης Τσακομίδης, που υποδυόταν τον Θανάση Χρηστίδη, και η Σμαράγδα Αδαμοπούλου, που κρατούσε τον ρόλο της Κούλας. Όσον αφορά τώρα τα νέα πρόσωπα, σύμφωνα με το mytv τρεις ή τέσσερις ήρωες θα εισβάλουν στη ζωή των πρωταγωνιστών φέρνοντας με την παρουσία τους τα πάνω κάτω. Ένας από αυτούς, που θα παίξει μάλιστα και κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον οποίο απολαύσαμε στο παρελθόν στον ρόλο του Λάμπρου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

paradeioss-(1).jpg

Ύστερα λοιπόν από έναν χρόνο αποχής από την τηλεόραση, ο ηθοποιός επιστρέφει μέσα από τον «Παράδεισο των κυριών». Οι πληροφορίες θέλουν τον συγκεκριμένο ήρωα να είναι το αντίπαλο δέος του Ντίνου. Πρόκειται για έναν νέο, ωραίο και ισχυρό επιχειρηματία, που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα με την παρουσία του στον Παπακώστα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να διαλύει τη ζωή του.

1685565502224-300125784-paradeisos-(9).jpg

Μάλιστα, ο ήρωας αυτός, όπως θα δούμε, θα ερωτευτεί και θα διεκδικήσει την καρδιά μιας γυναίκας που συνδέεται με τον Ντίνο. Αυτή την περίοδο, η παραγωγή αναζητά μια γυναίκα και έναν άντρα, προκειμένου να υποδυθούν την αδελφή της Ολγας αλλά και τον σύζυγό της, οι οποίοι θα έχουν έντονη παρουσία στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Τα γυρίσματα για τα νέα, συγκλονιστικά επεισόδια αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved