Media

Χάρης Βαρθακούρης: «Η τηλεόραση μόνο κακό έκανε στη σχέση μας με την Αντελίνα»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Με αγάπη Χριστιάννα στον Alpha Κύπρου, που παρουσιάζει η Χριστιάννα Αριστοτέλους με αφορμή τις εμφανίσεις του στη Μεγαλόνησο με τον Γιάννη Βαρδή και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση.

Αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Δεν έχω βγει ούτε ως καλεσμένος, πάνω από χρόνο και δεν είναι ότι δεν δέχομαι προτάσεις. Η δικαιολογία μου είναι μόλις βγάλω ένα νέο κομμάτι. Είναι πρώτη φορά που βγαίνω στο ’23»!

Και πρόσθεσε: «Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα μέσον να επικοινωνήσω τη δουλειά μου. Για τρία χρόνια έγινε επάγγελμα. Είχα την τύχη να το συνδυάσω και οικογενειακά που μόνο κακό έκανε στη σχέση μας. Τώρα που η γυναίκα μου επίσης απέχει έναν χρόνο από την τηλεόραση είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»!

varthakouris.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο πιο ευγενικός όρος για την τηλεόραση είναι «βούρκος». Τίποτα δεν με τραυμάτισε, υπήρξα μάρτυρας, είδα καταστάσεις, φταίνε οι άνθρωποι που αύριο μπορεί να μην είναι κάπου και να ξαναπάω στην τηλεόραση».

Και υπογράμμισε: «Ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι; Το πρώτο πράγμα που έκανε η γυναίκα μου όταν άνοιγε τα μάτια της ήταν τα νούμερα. Και μου έλεγε ότι φταίω εγώ».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved