Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία έχει τεράστιο δίλημμα για το αν θα πει στη Μιράντα ή όχι την αλήθεια»
Media

Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία έχει τεράστιο δίλημμα για το αν θα πει στη Μιράντα ή όχι την αλήθεια»

Η Νατάσα Εξηνταβελόνη είναι ένα ταλαντούχο και φωτεινό πλάσμα που κάνει ουσιαστικά καλλιτεχνικά βήματα κρατώντας χαμηλό προφίλ. Με το καθαρό της βλέμμα και τη δυνατή της ερμηνεία στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» κατάφερε να του κοινού πάνω της και θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η παραγωγή θα επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο της.

Στο μεγάλο φινάλε για τη φετινή σεζόν η Αμαλία είναι και πάλι στο επίκεντρο μετά το συγκλονιστικό μυστικό που της αποκάλυψε ο πατέρας της…ότι η μητέρα της είναι η Μιράντα.

«Η Αμαλία έχει ένα τεράστιο δίλημμα για το αν θα πει στη Μιράντα ή όχι την αλήθεια πριν τον γάμο, γιατί είναι παιδί της αλήθειας και της ειλικρίνειας και εν αντέχει το ψέμα αφού την έχει καταστρέφει. Από ν άλλη υπάρχει ο Ντίνος, ένας άνθρωπος που λατρεύει. Δεν είναι πια μόνο το ερωτικό της συναίσθημα προς εκείνον. Τον νοιάζεται πραγματικά, οπότε το αδιέξοδο είναι τεράστιο γιατί αν το ξεστομίσει, ξέρει ότι θα καταστρέψει την ευτυχία και των δύο. Αν δεν το πει θα καταστρέψει τη δική της ευτυχία».

paradeisos-new-(3).jpg

Οι κοντινοί της άνθρωποι τι τη συμβουλεύουν να κάνει;

«Σχεδόν όλοι τη συμβουλεύουν και συμφωνούν στο ότι δεν πρέπει, να το πει, αλλά η Αμαλία δεν ρωτάει κανένα. Φαίνεται από τη διαχείρισή της ότι δεν την ενδιαφέρει τι θα πει ,ο κόσμος και τι είναι σωστό. Κινείται με γνώμονα τον εαυτό της και το δίλημμα είναι καθαρό δικό της».

paradeisos-(10).jpg

Παρεμπιπτόντως ο Χριστόφορος, που της στέκεται πολύ σε αυτό το θέμα, έχει αλλάξει πολύ!

«Πράγματι. Στα τελευταία επεισόδια διακρίναμε ότι έχει γίνει μια μεταστροφή του ρόλου του Χριστόφορου σε όλα τα επίπεδα. Δεν θυμίζει τον τακτοποιημένο διοικητή τραπέζης που δρούσε με προσωπικό κίνητρα και είχε μυστικά. Στα πρώτα επεισόδια ήμουν πολύ σοκαρισμένη όταν διάβασα τι κάνει αυτός ο πατέρας στην κόρη του και τον γιο του. Τώρα το ενδιαφέρον του είναι τελείως στραμμένο στα παιδιά του και κοιτάζει πώς θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Είναι πολύ συνειδητοποιημένος με τα λάθη του και είναι έτοιμος να πληρώσει γι’ αυτά. Ο Λάζαρος αποδίδει πολύ ωραία τον ρόλο του και κρατά πολύ λεπτές ισορροπίες».

Πηγή: TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved