Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Καλύτερα να μην πω τίποτα...Πιο πιθανό να κάνω κάτι δικό μου παρά...»
Media

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Καλύτερα να μην πω τίποτα...Πιο πιθανό να κάνω κάτι δικό μου παρά...»

Πολλές οι ανατροπές που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες μετά το ντόμινο εξελίξεων σε εκπομπές και ζώνες καναλιών. Με το τηλεοπτικό τοπίο να είναι ακόμα θολό προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι και πυκνώνουν οι φήμες γύρω από πρόσωπα και παρουσιαστές. Τι είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για το δικό του μέλλον στην τηλεόραση.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον και τις αποφάσεις που δεν έχουν παρθεί ακόμη στο ΟΡΕΝ μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Breakfast@Star.

«Αδερφέ, δεν έχω τίποτα να σου πω. Μα την Παναγία θα σου έλεγα αλλά δεν ξέρω τίποτα, και επειδή έχω πει πολλά, ας μην πω τίποτα», δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

1675216447409-762303820-8c96fee9-panagiotis-xatzidakis.jpg

«Πιο πιθανό είναι να με δείτε με κάτι δικό μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε παρά οτιδήποτε άλλο τελικά», τόνισε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποκάλυψε πως έχει καταθέσει δική του πρόταση για ένα τηλεοπτικό project, λέγοντας: «Έχω μία πολύ ωραία τηλεοπτική πρόταση, που την έχω καταθέσει σε ένα συνδρομητικό κανάλι, και αφορά στις αντιθέσεις της Ελλάδας. Το έχω καταθέσει, το τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει».

maggira-ntanos-800x450-(1).png

magg

Το πάνελ του Breakfast@Star σχολίασε την αβεβαιότητα στην οποία βρίσκονται οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και η ίδια, μετά τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν σε μία συγκεκριμένη συμφωνία παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved