Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Αυτό ήταν σκανδαλώδες»
Media

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Αυτό ήταν σκανδαλώδες»

Στούντιο 4: Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα σήμερα (21/6) αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της και αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν ακόμα έφηβη.

«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή – 16 στα 17 ήμουν – από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, τα εξοχικά μας ήταν δίπλα-δίπλα και έτσι γεννήθηκε αυτός ο έρωτας. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδάκι. Ήταν πολύ σκανδαλώδες αυτό, ειδικά για εκείνη την εποχή. Είναι κάποια πράγματα που τώρα τα σκέφτομαι και λέω ότι δεν θα τα έκανα. Αυτό, ας πούμε, τώρα δεν το έχω ξαναπεί, βγήκε εδώ μέσα από εσάς», παραδέχεται η γνωστή επιχειρηματίας για τον πρώτο της σύζυγο», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη και συνέχισε:

despoina-moiraraki-gia-crash.jpg

«Το είχα πει και στον δεύτερό μου σύζυγο ότι ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου, το είχα ανάγκη. Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα, την προστασία, τη φροντίδα και, επειδή ήταν και μεγαλύτερός μου, αυτό μου το παρείχε. Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη και ήταν λίγο πάλη. Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Μάλιστα, το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος».

«Λέω ότι "πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε", γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη γυναίκα του παιδιού του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του», είπε στη συνέχεια η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved