Κοτταρίδης - Κασιμάτη: «Συνεννοούμαστε με τα μάτια και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό»
Media

Κοτταρίδης - Κασιμάτη: «Συνεννοούμαστε με τα μάτια και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό»

Έχοντας ανανεώσει το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη σεζόν, οι δύο δημοσιογράφοι του «Σαββατοκύριακου από τις 6» Δημήτρης Κοτταρίδης και Νίνα Κασιμάτη, μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξή τους για τη χημεία τους εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα, για τη διαδρομή τους στο χώρο της ενημέρωσης, αλλά και την αίσθηση που τους αφήνει αυτή η σεζόν.

Τι αίσθηση σας αφήνει η σεζόν που ολοκληρώνεται τόσο τηλεοπτικά όσο και πολιτικά

Δημήτρης Κοτταρίδης: «Κύριο μέλημά μας ήταν να αφήσουμε ένα αποτύπωμα αξιοπιστίας στην ενημέρωση του κόσμου που μας επιλέγει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Νομίζω ότι το πετύχαμε. Χρησιμοποιήσαμε στο έπακρο τις δυνατότητες της ΕΡΤ, που είναι πάρα πολλές, και αναφέρομαι στη συνεργασία με τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα. Η ΕΡΤ είναι ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός που διαθέτει δημοσιογράφους σε όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε άμεσα συνδέσεις και ειδήσεις που δεν παίζουν τόσο εύκολα στα άλλα κανάλια τα οποία έχουν μια διαφορετική οπτική. Ήταν μια δύσκολη περίοδος πολιτικά, όπου έπρεπε να κινηθούμε σε μια λογική νηφαλιότητας, ηρεμίας και ίσων αποστάσεων. Νομίζω ότι το καταφέραμε αυτό. Συνολικά η ΕΡΤ σε μια δύσκολη συγκυρία πολιτικής αντιπαράθεσης βγήκε αλώβητη προτάσσοντας την αξιοπιστία στην ενημέρωσή της.

kottaridis-kasimati-(1).jpg


Νίνα Κασιμάτη: Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με τις δυσκολίες της, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς κληθήκαμε να διαχειριστούμε σοβαρά θέματα που έχουν σε ανηλίκους... Είμαι χαρούμενη, περήφανη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της δουλειάς που παρουσιάζαμε ως ομάδα κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 6 το πρωί, με τον Δημήτρη, γιατί μπορέσαμε να μη χάσουμε κανένα θέμα, αλλά αντίθετα να τα καλύψουμε όλα με τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία που μας προσφέρει η ΕΡΤ.

Κύριε Κοτταρίδη, αν και βρίσκεστε στη δημόσια τηλεόραση την τελευταία τριετία, αυτήν τη χρονιά φαίνεστε πιο χαμογελαστός. Αυτό οφείλετε στο ότι δέσατε, ως χημεία, με τη συνάδελφό σας;

Δ.Κ.: Νομίζω πως ίσως ξυπνώ πιο εύκολα τώρα, (γέλια)

Ν.Κ.: Το συνήθισες;

Δ.Κ.: Πάντα είμαι χαμογελαστός, αλλά η επικαιρότητα είναι αυτή που διαμορφώνει τις συνθήκες. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν πιο δύσκολα, γιατί είχαμε και την ιστορία του lockdown και της πανδημίας. Τώρα κυρίαρχο ρόλο έχουν τα πολιτικά θέματα που μου αρέσουν πιο πολύ. Επιπροσθέτως, έχουμε μια ωραία χημεία με τη Νίνα. Περνάμε καλά, τόσο στον τηλεοπτικό αέρα όσο και εκτός αυτού. Έρχομαι χαρούμενος στη δουλειά. Πολλές φορές ολοκληρώνεται η εκπομπή και δεν έχω καταλάβει πότε τελείωσε.

1687786674994-666889357-kottaridis-kasimati-(2).jpg

Γνωριζόσασταν πριν συνεργαστείτε;

Ν.Κ.: Γνωριστήκαμε στην ΕΡΤ

Αρα, φέτος γίνατε φίλοι;

Ν.Κ.: Συνεννοούμαστε με τα μάτια και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό, γιατί δεν έχουμε μεγάλο διάστημα κοινής πορείας στην εκπομπή. Ξέρω ότι η ατάκα «περνάμε καλά» είναι τετριμμένη, όμως στην περίπτωσή μας είναι και απόλυτα ειλικρινής. Ερχόμαστε με καλή διάθεση στη δουλειά, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Δεν είναι πάντοτε όλα εύκολα. Κάθε ομάδα έχει τις δυσκολίες της, αλλά πιστεύω ότι με σεβασμό όλα μπορούν να ξεπεραστούν.

Πηγή 7 μέρες Tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved