Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο νέος άνδρας που διεκδικεί την Αμαλία και ο ρόλος της Βικτώριας
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο νέος άνδρας που διεκδικεί την Αμαλία και ο ρόλος της Βικτώριας

Η σεναριακή ομάδα της καθημερινής σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Στον δεύτερο κύκλο ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γνωρίζει την Αμαλία και διεκδικεί την καρδιά της...

Ακόμα πιο συναρπαστικός αναμένεται να είναι ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών». Το σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη ζωή των ηρώων. Νέα πρόσωπα θα παίξουν κομβικό ρόλο στις εξελίξεις και ένα από αυτά είναι ο γοητευτικός άντρας τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο συγκεκριμένος ήρωας καταφθάνει απρόσμενα στην Ελλάδα αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα από την κόντρα που θα έχει με τον Ντίνο Παπακώστα λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, θα τον δούμε να έρχεται πολύ κοντά με την Αμαλία. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Εκείνος, μόλις γνωρίζει τυχαία την κοπέλα, γοητεύεται αμέσως από την παρουσία της.

Η Αμαλία, όμως, φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται εξαρχής το φλερτ του, καθώς το μυαλό της βρίσκεται συνεχώς στη μητέρα της, τη Μιράντα, θέλει να της αποκαλύψει την αλήθεια για τη συγγένειά τους και να ζήσει μαζί της όλες τις στιγμές που στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σκέφτεται πως μετά τον εμπρησμό στον «Παράδεισο», η Μιράντα περνάει πολύ δύσκολα.

gkotsopoulos-(2).webp

Έτσι, λοιπόν, δεν θέλει να ταράξει περισσότερο τη ζωή της, καθώς αυτή η αποκάλυψη θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και στη σχέση της με τον Ντίνο.

Από την άλλη, ο νέος αυτός άντρας, που είναι ιδιαίτερα δυναμικός, δεν το βάζει κάτω και επιδιώκει να συναντάει την Αμαλία όσο πιο συχνά γίνεται, θέλει όσο τίποτε άλλο να τη γνωρίσει καλύτερα, ενώ βάζει στόχο να διεκδικήσει και να κερδίσει την καρδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ήρωας εμπλέκεται και με τη Βικτώρια, την οποία γνωρίζει από το παρελθόν και αναμένεται να ζητήσει τη βοήθειά της προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Παρόλο που εκείνη βιώνει τεράστιες δυσκολίες, καθώς παραμένει φυλακισμένη, του έχει μεγάλη αδυναμία και έτσι δέχεται να τον βοηθήσει. Κι ενώ η Αμαλία στην αρχή είναι διατακτική μιας και το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι να ευτυχήσει στην προσωπική της ζωή, σιγά-σιγά αρχίζει να απολαμβάνει την παρέα του.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved