Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο. Η Φιλαρέτη παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία με σκοπό να την οδηγήσει στον Βίκο. Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα στις Αρχές και ενημερώνουν την αστυνομία. Η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί.

mavro-rodo-(4).jpg

Η απρόσμενη επιστροφή της Κύρας σοκάρει την Αλεξία. Ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί της για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο. Η Ελισάβετ μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Πέτρος να της δείξει ότι πραγματικά νοιάζεται για εκείνη; Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη.

mavro-rodo-(1).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Θέμης μαθαίνει ότι μάλλον τον έχουν δηλητηριάσει. Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο. Η αντίδραση του Σταυρίνου, όμως, της δείχνει πώς ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων. Ο Σαράντος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Απαιτεί από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα. Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια αναζητά;

Ο Καστρινός ενημερώνεται από τον γιατρό του για το δηλητήριο στο αίμα του. Το κινητό του Φρέντι δίνει σήμα και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Φιλαρέτη βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο του γιου της. Ο Γεράσιμος το σκάει από την αστυνομία. Ο Λευτέρης κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων. Κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη βρίσκεται πίσω από την σκευωρία εις βάρος του Λευτέρη. Η Ελισάβετ έχει επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved