Τσαρούχας: «Τώρα πια δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ με τον γιο μου... Η κόρη είναι ένα ζουζούνι»
Media

Τσαρούχας: «Τώρα πια δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ με τον γιο μου... Η κόρη είναι ένα ζουζούνι»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συναντιούνται σε μια βραδιά για τα 100 χρόνια της Νέας Ιωνίας και μας μιλούν για τα παιδικά τους χρόνια αλλά και το ρόλο τους ως γονείς.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωρίστηκε με τον Πασχάλη στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ψίθυροι καρδιάς» και αποκάλυψε «δεν βλέπω παλιές μου δουλείες, βρίσκω λίγο περίεργο να βλέπω το παρελθόν».

Τι θα έλεγε στον έφηβο εαυτό της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους;

Θα έλεγα στην έφηβη Άννα Μαρία να είναι πιο τολμηρή, να μην διστάζει. Δεν έχει σημασία η γνώμη των άλλων. Τη ζωή σου εσύ θα τη ζήσεις τα παιδιά θα πρέπει να περάσουν το δικό τους μονοπάτι. Η δουλειά του γονιού είναι να τα κάνουν να μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για την γειτονιά του στην Νέα Ιωνία:

«Η Νέα Ιωνία είναι η γειτονιά μου. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι εδώ που έπαιζα ποδόσφαιρο θα έκανα παράσταση. Αν φανταστείς αυτά που πρόκειται να σου συμβούν, έχεις λίγες πιθανότητες να σου συμβούν».

papaxaralampous.jpg

Πώς αντιμετωπίζει την επιτυχία ο Πασχάλης Τσαρούχας;

«Την ώρα που κατακτώ έναν στόχο, ήδη το μυαλό σκέφτεται παρακάτω. Ούτε χαίρομαι πάρα πολύ με την επιτυχία, ούτε στεναχωριέμαι με την αποτυχία».

Και σχολίασε: «Δεν άλλαξε ο κόσμος με κάτι που έχω κάνει εγώ ή κάποιος συνάδελφος μου».

Σχετικά με τα παιδιά του δήλωσε: «Τώρα πια δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ με τον γιο μου, με μαρκάρει και πάω 5 μέτρα πιο πέρα. Η κόρη είναι ένα ζουζούνι. Είχα καλό δάσκαλο τον πατέρα μου και είμαι έτοιμος να κάνω πίσω για να δώσω χώρο στα παιδιά μου».

tsarouxas-gios.jpg

Και αποκάλυψε για την σειρά του MEGA ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Η ”Γη της Ελιάς” έχει δύο φινάλε. Του Στάθη είναι ”υγρό”. Θα μείνουμε με την αγωνία για τη Βασιλική, αλλά την επόμενη σεζόν θα χαμογελάσουμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved