Media

Γιώργος Λιάγκας: «Η Νόνη Δούνια δεν ταιριάζει στο πλευρό του Κώστα Τσουρού»

Gossip-tv Team

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Τσουρός στον Γρηγόρη Μπάκα, σχετικά με τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει την επόμενη σεζόν στο Mega, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Πάντα όταν τελειώνει μία σεζόν, σκέφτεσαι όλα αυτά που έχεις περάσει ειδικά όταν είναι πάνω από ένα χρόνο αλλά εντάξει σκέφτεσαι και το καλοκαίρι παράλληλα. Εμένα δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, εγώ δεν μπορώ να πω και ο κόσμος το ξέρει. Αρμόδια για να ανακοινώσουν πράγματα είναι τα κανάλια. Και να ίσχυε αυτό το σενάριο, το «απέναντι» μεταξύ εμένα και της Ναταλίας δεν ισχύει».

liagkas.jpg

Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το γεγονός ότι η Νόνη Δούνια θα είναι στην εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός, λέγοντας: «Για να σου βάλω και μία φιτιλιά τώρα, η Νόνη Δούνια δεν ταιριάζει στο πλευρό σου. Με αγάπη το λέω, δεν το έχω πει κατ’ ιδίαν. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την είδηση που βγάλαμε. Δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια, ο Κώστας θα είναι κεντρικός παρουσιαστής. Δεν μου αρέσει στην ομάδα του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved