Ο έρωτας στα χρόνια του Survivor
Media

Ο έρωτας στα χρόνια του Survivor

Το Survivor all star δεν είχε μόνο περιπέτειες, ίντριγκες, τσακωμούς, πείνα αλλά είχε και έρωτες που αναπτύχθηκαν στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι το ζευγάρι που τα βρήκε το 2021 μέσα στο ριάλιτι, η σχέση τους συνεχίστηκε και στον κύκλο του all star μπήκαν μαζί.

Ποιος δεν «λύγισε» στην εικόνα της Μαριαλένας που με δάκρυα στα μάτια και σοκαρισμένη, ευχόταν την Πρωταπριλιά να μην είναι αλήθεια η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι ο Σάκης πήγαινε στην αντίπαλη ομάδα; Όταν ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο, η Μαριαλένα έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και τον φίλησε δίχως... αύριο νιώθοντας ανακουφισμένη που δεν θα χωριζόταν ξανά.

Το ζευγάρι χωρίς φαγητό, μπάνιο και για ύπνο μία τάβλα στην καλύβα βίωσε δύσκολες συνθήκες αλλά μαζί θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό!

052210f6-marialena-sakis-survivor-(17).webp

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον μέσα στο παιχνίδι, παρόλο που ο καθένας τους είχε αφήσει κάποιον στην Ελλάδα.

marios-karolina.webp

«Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαίνει αμέσως αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήταν αμοιβαίο γιατί το συζητήσαμε μετά. Πρώτη φορά βρεθήκαμε στα γραφεία, εκεί που είχαμε πάει να μιλήσουμε με τον Ατζούν και λίγες ώρες μετά φύγαμε για το νησί.» είχε πει η Καρολίνα Καλύβα βγαίνοντας από το ριάλιτι.

Και για τα τρυφερά πλάνα που είδαμε: «Δεν ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις».

Φλερτ υπήρξε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή σύμφωνα πάντα με κάποιους παίκτες. Όμως, βγαίνοντας από το παιχνίδι τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Σταυρούλα διέψευσαν την είδηση.

vasalos_stavroula.webp

Τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Oι δυο τους γνωρίστηκαν μεσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου έζησαν πολλές εμπειρίες, οι οποίες και, όπως λένε οι ίδιοι, θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους για πάντα, μιας και όλο αυτό που έζησαν ήταν μοναδικό.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor και η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η σχέση τους πρόκειται να εξελιχθεί σε έναν πολύ φλογερό και δυνατό έρωτα.

martikas-768x461.jpg

Και ναι παρά τις αντίξοές συνθήκες του survivor all star έχουν αναπτυχθεί έρωτες και φλερτ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved