O Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε με μία φωτό ποιος πρωταγωνιστής «εισβάλλει» στους Παγιδευμένους!
Media

O Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε με μία φωτό ποιος πρωταγωνιστής «εισβάλλει» στους Παγιδευμένους!

Μία ευχάριστη έκπληξη μάς επιφύλασσε ο Πέτρος Λαγούτης μέσα από τα social media ανεβάζοντας μία φωτό με τον πρωταγωνιστή που εισβάλλει στους «Παγιδευμένους» και θα δούμε στα νέα επεισόδια. 

Στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 που καθήλωσε τους τηλεθεατές, θα υπάρξει ακόμα περισσότερη δράση και σασπένς αλλά θα υπάρξουν και νέοι χαρακτήρες στη σειρά που αναμένεται να δώσουν νέο νόημα στις ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν μέσα από το σενάριο.

pagidevmenoi-anna-dimitris.jpg

Ανάμεσα σε αυτούς τους χαρακτήρες είναι και αυτός που θα αναλάβει ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος επιστρέφει με διπλό χτύπημα φέτος στην τηλεόραση. Γιατί εκτός από τους Παγιδευμένους θα τον δούμε και στη σειρά «Ο Γιατρός» όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον Alpha.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ακριβώς ρόλο θα αναλάβει στη σειρά του ANT1, όμως είναι σίγουρο πως αναμένεται να μας καταπλήξει για ακόμα μία φορά με τον ρόλο του που πάντα καταφέρνει να αποδίδει με μοναδικό τρόπο.

Πάντως, στην κοινή φωτό που ανέβασε ο Πέτρος Λαγούτης με τον Τάσο Χαλκιά από διάλειμμα στα γυρίσματα, οι δυο τους έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

lagoutis-xalkias.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved