Λύγισε ο πυροσβέστης - ξάδερφος του Τριαντάφυλλου – Με λυγμούς περιγράφει την κατάσταση στη Ρόδο
Media

Λύγισε ο πυροσβέστης - ξάδερφος του Τριαντάφυλλου – Με λυγμούς περιγράφει την κατάσταση στη Ρόδο

Σε κλάματα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #yes ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου.

Με την ιδιότητα του πυροσβέστη περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Ρόδο. Ο ίδιος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς!

triantafyllos_xatzinikolaou_361770576_1464554837613151_5932740512498707033_n.jpg

«Δίνουμε κάθε λεπτό μάχη κι εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο τους εθελοντές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφούς μου… Το μέτωπο στο χωριό είναι εντάξει. Στο Ασκληπιείο υπάρχει πρόβλημα και το μέτωπο είναι τεράστιο. Δεν είναι εύκολο και για την πυροσβεστική. Πού να πρωτοπάει; Οι πυροσβέστες δίνουν την ζωή τους κάθε μέρα. Δεν πάνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές. Έχουμε γίνει ένα. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τριαντάφυλλος είχε γράψει:

«Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες 🙏🙏🙏».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved