Βίκυ Χαντζή για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Οι οικογένειες στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ είναι συγκλονισμένες»
Media

Βίκυ Χαντζή για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Οι οικογένειες στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ είναι συγκλονισμένες»

Alpha Τώρα: Από την έναρξη της εκπομπής η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης αναφέρθηκαν στον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Όπως τόνισε η Βίκυ Χαντζή, οι άνθρωποι που ζουν στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ έχουν πραγματικά συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο άνθρωπός τους έφυγε από τη ζωή. Ο άνθρωπος που τους βοήθησε και ήταν πάντα δίπλα τους.

«Η ειδησεογραφία επισκιάστηκε από την απώλεια μίας σπουδαίας Ελληνίδας, μίας προσωπικότητας με πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, που αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία των παιδιών με καρκίνο. Αναφέρομαι στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής η Βίκυ Χαντζή.

xatzi.png

«Μία προσωπικότητα που τιμήθηκε για το ανθρωπιστικό της έργο από τον ΟΗΕ, ένα πρόσωπο που συνέδεσε το όνομά της, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια, με την αγάπη και την αλληλεγγύη για τα παιδιά, με μονάδες όπως η μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών για παιδιά στην Ελλάδα, η πρώτη ογκολογική μονάδα για παιδιά, ο ξενώνας της Ελπίδας, η τράπεζα εθελοντών δοτών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, με περισσότερους από 100 χιλιάδες εθελοντές κι ένα κολοσσιαίο έργο που δύσκολα μπορεί να αποτιμηθεί. Συνέβαλε στο να κερδηθούν χιλιάδες ζωές», συμπλήρωσε ο Σταύρος Μονεμβασιώτης.

«Να σας πω παιδιά ότι αυτήν την στιγμή οι οικογένειες που μένουν στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ και έχουν εκεί τα παιδιά τους, είναι συγκλονισμένες από την είδηση γιατί αντιλαμβάνεστε τη λύση και το δώρο ζωής που τους πρόσφερε, δίνοντάς τους τη δυνατότητα ερχόμενοι από την περιφέρεια να μείνουν τόσους μήνες στην Αθήνα για τις θεραπείες των παιδιών τους και να κατοικούν χωρίς έξοδα στον ξενώνα, είπε στη συνέχεια η Βίκυ Χαντζή.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved