Το Ρετιρέ: Αν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, εξακολουθεί να φέρνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο Mega!
Media

Το Ρετιρέ: Αν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, εξακολουθεί να φέρνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο Mega!

Έχουν περάσει 31 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ξαφνικά και εντελώς αιφνιδιαστικά, μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση, το Ρετιρέ έριχνε τίτλους τέλους, βυθίζοντας τους φαν της σε... θλίψη!

Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι όμως που αποφάσισαν να πάρουν την... εκδίκησή τους, μετατρέποντας τη σειρά σε μία αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών που κρατάει μέχρι και σήμερα. Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Ρετιρέ που προβάλλεται καθημερινά στην πρωινή ζώνη του Mega.

retire-2.jpg

Το Ρετιρέ που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1990 και το τελευταίο επεισόδιο έπαιξε στις 6 Ιουλίου του 1992, είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα παρ' όλο που έχουν περάσει παραπάνω από τρεις δεκαετίες από τότε.

Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ξαφνικό φινάλε

Και ενώ όλοι οι τηλεθεατές είχαν ενημερωθεί ότι η αγαπημένη κωμική σειρά πάει και για τρίτη σεζόν, ξαφνικά, τον Ιούλιο του 1992 διακόπηκε ξαφνικά, χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πολλά χρόνια αργότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο στη θρυλική σειρά, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του: «Το “Ρετιρέ” τελείωσε πριν την ώρα του, γιατί ο Γιάννης Δαλιανίδης εκνευρίστηκε με δύο από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, επειδή ζήτησαν αύξηση του μισθού τους. Σταμάτησε τη σειρά και έβγαλε μία καινούργια σειρά μετά, που έμοιαζε κάπως στο “Ρετιρέ”, τους “Μικρομεσαίους”. Αλλά δεν είχαν την επιτυχία του “Ρετιρέ”. Έτσι το “Ρετιρέ” δεν έχει φινάλε και δεν μάθαμε ποτέ τι απέγιναν οι ήρωες. Εγώ ξέρω ότι, αν συνεχιζόταν η σειρά, θα έμπλεκα επαγγελματικά και ερωτικά με την Τζόυς Ευείδη, που υποδυόταν την ''Ειρήνη''. Τότε κάναμε και εξώφυλλα στα περιοδικά θυμάμαι, μαζί με την Τζόυς, ως το “νέο ζευγάρι” του “Ρετιρέ”, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved