Πτώση Καναντέρ: Συγκλονίζει ο εικονολήπτης της ΕΡΤ: «Αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει»
Media

Πτώση Καναντέρ: Συγκλονίζει ο εικονολήπτης της ΕΡΤ: «Αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει»

Καρέ καρέ την πτώση του Canadair CL-215 στην Κάρυστο κατέγραψε o camera man της ΕΡΤ, Γιώργος Αγνίδης και η περιγραφή του είναι συγκλονιστική. 

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των χειριστών και στην Πολεμική Αεροπορία. Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δεν έχουμε συνέλθει. Αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει. Έβλεπα τα αεροπλάνα που κάνανε καταπληκτικές προσπάθειες για να σβήσουν μία φωτιά, μία αναζωπύρωση και κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάνω δύο τρία κοντινά πλάνα.

ERT-(1).jpg

Βλέπω την ώρα που το αεροπλάνο χτυπάει στο δέντρο, εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα και ξαφνικά το βλέπω να αλλάζει κάπως πορεία και να κάνει βουτιά. Και εκείνη τη στιγμή βλέπω τον καπνό, τη φλόγα που σηκώθηκε και ύστερα ήρθε ο κρότος. Ένας εκκωφαντικός κρότος. Δεν το πίστευα, ακόμα δεν έχω συνέλθει», είπε εμφανώς ταραγμένος και συνέχισε:

ERT-(2).jpg

«Διάλεξα εκείνη τη στιγμή για να γράψω 2-3 εντυπωσιακά πλάνα για να φαίνεται η προσπάθειά τους, η αυτοθυσία τους. Ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Φαίνεται πάρα πολύ καθαρά και μέχρι εκεί ήταν πολύ ωραία πλάνα. Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Είναι εκείνη η ώρα που η κάμερα γίνεται ένα πάνω στο μάτι και στο σώμα αλλά δυστυχώς όλο αυτό το πράγμα μπαίνει και μέσα στην ψυχή και θα με ακολουθεί για πάρα πολύ καιρό ακόμα».

Δες το απόσπασμα από την ΕΡΤ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved