Παγιδευμένοι-Φαραζή: To spoiler για τη Χρύσα! «Αλλάζει 180 μοίρες, η προσωπική της ζωή ανατρέπεται»
Media

Παγιδευμένοι-Φαραζή: To spoiler για τη Χρύσα! «Αλλάζει 180 μοίρες, η προσωπική της ζωή ανατρέπεται»

Παγιδευμένοι: Για την μεγάλη επιτυχία της σειράς, τον ανταγωνισμό αλλά και τις αλλαγές που έρχονται για την ηρωίδα της στη σειρά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Φαραζή.

Στον δεύτερο κύκλο η «Χρύσα» θα φτάσει στο διαζύγιο;

«Στο διαζύγιο δεν ξέρω αν θα φτάσει, αλλά αλλάζει 180 μοίρες. Αλλάζει look, αλλάζει ντύσιμο, πιάνει δουλειά και η προσωπική της ζωή ανατρέπεται».

farazi-(3).jpg

Οι Παγιδευμένοι» σημείωσαν μεγάλη επιτυχία πέρυσι, παρά κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό, το περίμενες αυτό;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν όταν κόπηκε λόγω Μουντιάλ για δυο μήνες. Ήταν μια τεράστια δυσκολία για όλους, αλλά την αντιμετωπίσαμε. Η σειρά αυτή έχει φανατικούς τηλεθεατές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη γι’ αυτό».

farazi-(9).jpg

Ο ανταγωνισμός σε αγχώνει, παρακολουθείς τα ποσοστά τηλεθέασης;

«Κοίταξε δεν ξυπνάω το πρωί και περιμένω πότε θα φτάσει η ώρα για να δω τα ποσοστά τηλεθέασnς. Εννοείται όμως ότι με αφορά η δουλειά που κάνω και εγώ, αλλά και όλοι μας, να πηγαίνει καλά. Το ίδιο όμως με αφορά να πάει καλά γενικότερα η μυθοπλασία. Χαίρομαι πάρα πολύ που ανθίζει η μυθοπλασία και έτσι βρίσκουμε όλοι οι ηθοποιοί δουλειά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως περάσαμε μια δεκαετία που με την οικονομική κρίση και τον covid όλα ήταν πολύ δύσκολα», λέει στο περιοδικό Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved