Φοίβος Παπαδάκης: «Ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς»
Media

Φοίβος Παπαδάκης: «Ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς»

Για τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη, τις συμβουλές που του έχει δώσει αλλά και αν θέλουν οι δυο τους να συνεργαστούν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Φοίβος Παπαδάκης.

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο της τηλεόρασης που θαυμάζεις;

«Εννοείται πως ο No 1 άνθρωπος που θαυμάζω είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Πέρα από το γεγονός ότι είναι πατέρας μου και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτόν, τον θαυμάζω ως δημοσιογράφο. Από ’κεί και πέρα, ένας άνθρωπος της τηλεόρασης που θεωρώ εξαιρετικά ταλαντούχο και μετρ της παρουσίασης είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Από τον τομέα της ενημέρωσης θαυμάζω επίσης τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αυτοί είναι οι τέσσερις άνθρωπο που παρακολουθώ συνεχώς και από τους οποίους προσπαθώ να μάθω πράγματα»

foivos-8.jpg

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετράει περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Φοβήθηκες ποτέ τη σύγκριση μαζί του

«Από τότε που μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας, έβγαλα από μέσα μου το θέμα της σύγκρισης με τον πατέρα μου. 0 Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας και μοναδικός. Για μένα είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης με τη μακροβιότερη πρωινή εκπομπή. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε την πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόρασή. Επομένως, ποιος να συγκριθεί μαζί του; Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς. Έχω αποβάλει αυτό το άγχος από μέσα μου, το αφήνω για άλλους. Όποιος θέλει να με συγκρίνει με τον πατέρα μου έχει κάθε δικαίωμα, αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ».

foivos-7.jpg

Τι θαυμάζεις σε εκείνον πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως επαγγελματία;

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτόν τον πατέρα, διότι είναι ένας άνθρωπος που είχε πάντα καλή επικοινωνία με τα παιδιά του. Μας έχει μάθει να πατάμε στα πόδια μας και ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι γιος τοι. Πολλές φορές μπορεί να θέλω να ψάξω ένα θέμα δημοσιογραφικά και εκείνος-ενώ έχει πολλές επαφές- μου λέει: «Ψάξ’ το μόνος σου. Μπορεί αυτό στιγμιαία να με νευριάζει γιατί χάνω χρόνο, παρ’ όλα αυτά το εκτιμώ. Είναι σημαντικό να έχεις γονείς που σε μεγαλώνουν μαθαίνοντάς σε να πατάς στα πόδια σου»

Θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του;

«Δεν θα θέλαμε να συνεργαστούμε, διότι ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί η προσωπική σχέση με την επαγγελματική. Επειδή με τον πατέρα μου έχουμε μία εξαιρετική προσωπική σχέση, θέλουμε να μείνει ως έχει», λέει ο ίδιος στο Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved