Ευτυχισμένοι μαζί: Ο Διονύσης συλλαμβάνεται – Μάρκος και Εύα στα… μαχαίρια!
Media

Ευτυχισμένοι μαζί: Ο Διονύσης συλλαμβάνεται – Μάρκος και Εύα στα… μαχαίρια!

Ευτυχισμένοι μαζί: Στην τάξη του Μάρκου και της Εύας έρχεται μια νέα καθηγήτρια, η Ραλλού. 

Ο νεαρός την ερωτεύεται αμέσως και λίγες ημέρες μετά κάνει έρωτα μαζί της. Από την άλλη, ο Διονύσης συλλαμβάνεται και περνάει το βράδυ στο κρατητήριο, αλλά δεν θέλει να πει την αλήθεια στην Ελένη.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Αρσένης διοργανώνει στην ταβέρνα μια χαρτοπαικτική βραδιά για να μαζέψει τα λεφτά που του χρειάζονται και τη... νύφη πληρώνει ο Μάκης. Την επόμενη μέρα, ο Διονύσης, ο Σπύρος και ο Μάκης φεύγουν για την καθιερωμένη τους εκδρομή ψαρέματος, τη στιγμή που στο σπίτι φτάνει ο Αντώνης, ο πρώην άντρας της Ελένης. Τότε ο Σπύρος συμβουλεύει τον Διονύση να μη φύγει, για να μην αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον πρώην. Όμως εκείνος, θέλοντας να δείξει πολιτισμένος, πηγαίνει μαζί τους. Η ζήλια, ωστόσο, δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Έτσι, γυρίζει αιφνιδιαστικά πίσω και βρίσκει την Ελένη να κρατάει τον Αντώνη στην αγκαλιά της...

ΤΡΙΤΗ

Στην τάξη του Μάρκου και της Εύας, έρχεται μια καινούργια φιλόλογος, η Ραλλού. Η τελευταία μόλις χώρισε και ζει με το έξι μηνών μωρό της. Είναι δυστυχισμένη και ο Μάρκος προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Εύα ζηλεύει το ενδιαφέρον του νεαρού για τη Ραλλού και συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Από την άλλη, ο Σπύρος βγάζει έξω την Ιφιγένεια για να της περάσει η πίκρα από τον χωρισμό της με τον Αρσένη, εκείνη, όμως, παρεξηγεί τις προθέσεις του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Διονύσης προσπαθεί να τα καταφέρει σ' ένα σπίτι με πέντε παιδιά χωρίς την Ελένη.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο διπλανό σπίτι του Διονύση μετακομίζουν τρεις φοιτητές. Κάθε βράδυ βάζουν δυνατά μουσική και κάνουν πάρτι. Ο Διονύσης αποφασίζει να δράσει δυναμικά για να δείξει στα παιδιά τι αξίζει. Την πρώτη φορά, οι φοιτητές τον προσβάλλουν, τη δεύτερη, που πηγαίνει μαζί με τον Σπύρο και τον Μάκη, τους δέρνουν και την τρίτη τούς συλλαμβάνει η Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος κάνει για πρώτη φορά στη ζωή του έρωτα με τη Ραλλού, ενώ η Εύα, για αντίπραξη, βγαίνει με τον Μήτσο. Παράλληλα, η Ελένη επιστρέφει από την Αμερική και δεν βρίσκει κανέναν.

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Διονύσης δεν θέλει να ομολογήσει στην Ελένη ότι πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και εκείνη, ενώ το ξέρει, θέλει να της το πει ο ίδιος. Έτσι, το ζευγάρι ζει σε μια ένταση. Από την άλλη, ο Μάρκος αποφασίζει να τιμωρήσει τον πρώην άντρα της Ραλλούς, που τηςφέρεται άσχημα, και με τον Μήτσο και τον Μπίλλυ πηγαίνουν να τον τρομοκρατήσουν. Καταλήγουν να του πάρουν το αυτοκίνητο και -κατά λάθος- να το ρίξουν σ’ έναν γκρεμό. Παράλληλα, ο Θανάσης αρχίζει να βλέπει τα κορίτσια με διαφορετικό μάτι και η Ελένη αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσουν στα παιδιά για το σεξ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μια τράπουλα Ταρώ αναστατώνει τις σχέσεις Διονύση και Μάκη. Ο τελευταίος είναι σίγουρος ότι η βόλτα που έκαναν η Βίκυ με τον Διονύση στον Λυκαβηττό και η βραδιά που πέρασαν μαζί, στα νιάτα τους, είχε επιπτώσεις. Αποφασίζει, λοιπόν, να ερευνήσει αν ο Μήτσος είναι δικό του παιδί. Στην κλινική γονιμότητας που πηγαίνουν για να βρουν την αλήθεια, γίνεται ένα λάθος και οι δύο οικογένειες αναστατώνονται. Από την άλλη, ο Θανάσης σπάει τον κωδικό του κομπιούτερ του σχολείου και εκτός από τα θέματα του διαγωνίσματος μαθαίνει και μια καυτή είδηση. Παράλληλα, η σχέση του Μάρκου και της Ραλλούς γίνεται πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του σχολείου...

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved