Παρτσαλάκης: «Έλεος! Βοηθήστε τα παιδιά μας» Η καταγγελία στον "αέρα" εκπομπής και η παράκληση
Media

Παρτσαλάκης: «Έλεος! Βοηθήστε τα παιδιά μας» Η καταγγελία στον "αέρα" εκπομπής και η παράκληση

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο  Γιώργος Παρτσαλάκης προχώρησε σε καταγγελία για τα απίστευτα ποσά που του ζητούσαν ιδιοκτήτες κατοικιών για ενοίκιο προκειμένου να νοικιάσει ένα σπίτι για τον γιο του.

Ανακοινώθηκαν χθες οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

partsalakis-(4).jpg

«Φρένο» στα όνειρα των φοιτητών ωστόσο φαίνεται πως βάζουν τα υπέρογκα έξοδα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι για να σπουδάσουν σε διαφορετική πόλη από αυτήν της καταγωγής τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού, Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος πέρασε στη Φιλοσοφική Ιωαννίνων.

«Πέρασε ο γιος μου στα Ιωάννινα στη φιλοσοφική και έψαξα να βρω ένα σπίτι. Το θέμα είναι πως ένας άνθρωπος αποφάσισε ότι θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δε θα φαίνονταν στο συμβόλαιο.

partsalakis-(2).jpg

Επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει, επειδή δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες ότι μπορούν να βάλουν μία τάξη γιατί ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική, αλλά πιστεύω μόνο στον άνθρωπο, ήθελα να παρακαλέσω αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα σπίτι, να πάρουν τα χρήματά τους αλλά να σεβαστούν αυτά τα παιδιά. Ας τα αντιμετωπίσουν σαν παιδιά τους γιατί μπορεί να τα βρουν μπροστά τους. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν τουρίστες. Βοηθήστε τα παιδιά μας», είπε ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved