«Κλείδωσε» η ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1: Το νέο πρόγραμμα του καναλιού, οι αλλαγές και οι εκπλήξεις
Media

«Κλείδωσε» η ψυχαγωγία στον ΑΝΤ1: Το νέο πρόγραμμα του καναλιού, οι αλλαγές και οι εκπλήξεις

«Κλείδωσαν» όλα τα πρότζεκτ και οι εκπομπές, όπως και τα πρόσωπα του καναλιού του Αμαρουσίου για την επόμενη σεζόν…

Η καρδιά της ψυχαγωγίας θα «χτυπήσει» στον ΑΝΤ1, τη νέα χρονιά, καθώς πολλά θα είναι τα σόου, οι εκπομπές και τα τηλεπαιχνίδια που θα συντροφεύουν το κοινό.

Η πιο αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 7η σεζόν, με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, με σκοπό να κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση. Σταθερό στο ραντεβού του, στις 15.00, αναμένεται να τινάξει ξανά την μπάνκα της τηλεθέασης. Στην απογευματινή ζώνη συνεχίζει το «5X5». Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ!

Η επιτυχία είναι συνώνυμο του ονόματος του και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει διπλό ρόλο τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, θα είναι και τη νέα σεζόν στον προγραμματισμό για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές. Παράλληλα, ο παρουσιαστής θα «γράψει» την 8η χρονιά του στο «The 2night show», με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους. Μαζί του και φέτος θα ξενυχτήσουμε, θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε και θα ακούσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, θα βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, θα δίνουν μια άλλη οπτική των γεγονότων μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα», καθημερινά στις 20.00. Το «Vinylio» δεν θα απουσιάσει. Ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα φτιάχνουν το δικό τους πάρτι, με διάθεση και όχι μόνο. Συναίσθημα, νοσταλγία, χιούμορ και «χειροποίητα» βίντεο έρχονται και τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

Στον αστερισμό των shows

Με τρία «χαρτιά» θα πορευτεί το κανάλι στην prime time, εκτός φυσικά από τη μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den Greece» επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

1688549155896-699586776-dragons.jpeg

Στα νέα επεισόδια, έξι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των Dragons: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, ενώ προστίθενται και δύο νέα πρόσωπα, οι: Demetrios Mallios και Τάσος Οικονόμου. Όλοι τους είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος του πρότζεκτ «Οι Προδότες». «Οι προδότες», που τόσο αγαπήσαμε, μας αποχαιρέτησαν για φέτος με 1.011.216 τηλεθεατές να παρακολουθούν το τελευταίο τους επεισόδιο!

OI-PRODOTES-O-MEGALOS-TELIKOS-(10).jpg

Η μεγάλη επιστροφή, όμως, είναι το «Your Face Sounds Familiar». To σόου, που συνδέθηκε άμεσα με τη Μαρία Μπεκατώρου και θέλει επωνύμους να ανεβαίνουν στο stage και να ερμηνεύουν κομμάτια καθώς μιμούνται καλλιτέχνες, «ξαναχτυπά». To «YFSL» θα προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν, με την Μπέττυ Μαγγίρα να είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση.

Ζωντανή εκπομπή το Weekend, Πρωινό τις καθημερινές

Η Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με μία νέα εκπομπή που θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο. Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, η έλευσή της ενεργοποιεί τη ζώνη του Σαββατοκύριακου που τα τελευταία χρόνια ήταν σε παύση στο Μαρούσι. Τις καθημερινές, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ αποκλειστικά θέματα, αλλά και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις θα έρθουν στο «Πρωινό» που θα συμπληρώνει με τον πιο δυνατό τρόπο, το καθημερινό παζλ της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης. Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την ομάδα του, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα, θα αναζητούν την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Στην παρέα τους φέτος, θα βρίσκονται και οι Ελένη Βουλγαράκη, Βαγγέλης Περρής και Ναταλία Ανδρικοπούλου.

to-proino-liagkas.jpg

Η Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δίνει τις προβλέψεις της. Η Ελένη Βουλγαράκη είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί. Η παρουσιάστρια, που αποχώρησε από το team της Σίσσυς Χρηστίδου, αναλαμβάνει δράση, με τον Γιώργο να είχε δηλώσει για την έλευσή της: «Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει κάνει μια σωστή επιλογή, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας. Η κοπέλα δούλευε 7 μέρες την εβδομάδα. Τις καθημερινές είχε ραδιόφωνο και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή... Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι, πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω ότι έπραξε σωστά. Κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα».

Να σημειωθεί ότι, όπως όλα δείχνουν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποχωρεί. «Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», είχε πει δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας στο φινάλε της εκπομπής.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved