Της... μεταγραφής και φέτος στα κανάλια! Οι ηχηρές «μετακινήσεις» και τα νέα projects της τηλεόρασης
Media

Της... μεταγραφής και φέτος στα κανάλια! Οι ηχηρές «μετακινήσεις» και τα νέα projects της τηλεόρασης

Περίοδος μεταγραφών αυτή που διανύουμε και οι σταθμοί, όπως ακριβώς και οι ομάδες, ανανεώνουν το δυναμικό τους, εντάσσοντας πρόσωπα που έχουν γράψει πολλές ώρες «πτήσης» στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν γνωρίσει επιτυχία σε αντίπαλες συχνότητες, με τη λήξη των συμβολαίων τους, αποφασίζουν να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για την καριέρα τους.

886b861d-maggira.jpg

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα τηλεοπτικών μεταγραφών είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια, μετά από δύο σεζόν στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό. Οι διαφωνίες της στο ύφος και το στήσιμο της εκπομπής τη νέα χρονιά, μετά την ανάληψη της διαχείρισης του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού από την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη, την οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από το Open. Ο δρόμος την έφερε πλέον στον ΑΝΤ1 όπου η Μπέττυ Μαγγίρα θα παρουσιάσει πρωινή infotainment εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Στο κανάλι που την ανάδειξε, το Star επέστρεψε ενόψει της νέας σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αφού δοκίμασε τις ικανότητές της στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μόδας «My style rocks» τους περασμένους μήνες, από τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο σχολιάζοντας τις στυλιστικές εμπνεύσεις των παικτριών του «Shopping Star». Στον νέο κύκλο επεισοδίων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στην παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας, επιδιώκοντας να φέρει αέρα ανανέωσης στην όγδοη πλέον χρονιά του.

iliana.jpeg

Στον ΣΚΑΪ μετακόμισε ο Μάρκος Σεφερλής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός που στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίαζε το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «5X5» και το σαββατιάτικο «Family Game», στη νέα τηλεοπτική του στέγη αναμένεται να έχει διπλό ρόλο. Ο ίδιος θαπάρειτην κουτάλα του και θα μπει στην κουζίνα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ως οικοδεσπότης μαζί με τον Εκτορα Μποτρίνι στον ρόλο του κριτή. Στην επαναφορά του το πρότζεκτ έξι χρόνια μετά τη λήξη του στον ΑΝΤ1, προγραμματίζεται να παίζει καθημερινά τα απογεύματα στον αέρα του Σκάι. Ακόμα, ο Μάρκος Σεφερλής, φέρεται να ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς «Ορκιστείτε παρακαλώ» που προβλήθηκε το 1982 στην ΕΡΤ.

undefined

Σε συμφωνία με τον Σκάι για τη μεταγραφή του εκεί από τον Alpha, έχει έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής που επί σειρά ετών συνεργαζόταν με τον Alpha, όντας στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού «The deal», μετακόμισε στα νότια για να αναλάβει άλλο παιχνίδι, τον γνώριμο από παλιά «Μονομάχο». Το συγκεκριμένο πρότζεκτ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από δύο δεκαετίες και θα έχει ξανά παρουσιαστή τον άνθρωπο που το σύστησε στο κοινό, το 2002- τότε στο Star. Ο Χρήστος Φερεντίνος εκτός από τον «Μονομάχο», αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο και της νέας ψυχαγωγικής μουσικής εκπομπής που ετοιμάζει ο Σκάι για τα βράδια του Σαββάτου.

eua-antonopoulou-(2).jpg

To Open φαίνεται πως είναι ο επόμενος σταθμός της Εύας Αντωνοπούλου, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Σκάι. Αν και στο παρελθόν η ίδια είχε απορρίψει την πρόταση του Open, τη φετινή σεζόν αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακινηθεί στον σταθμό. Το δέλεαρ για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές είναι η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, που εδώ και μήνες στερούταν ενός βασικού προσώπου στο τιμόνι του.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved